Windows 8 Microsoft Vcredist_64 Yüklenmeme Sorunu

caglarxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Windows 8 işletim sistemli bilgisayarıma NBA 2K13 oyununu yükledim ve msvcr.100 hatası alıyorum Microsoft Visual C++ yüklersem halledileceğini söylediler ama yüklerken şu hatayı
9625sorun.png
[/URL][/IMG]alıyorum nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim

caglarxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Şu an Windows 8'e bu tür yüklemeler yapmaya gerek olmamalı. Çünkü Windows 8 şu ana kadar çıkan VS ve DX dosyalarını barındıyor olması gerekiyor. Oyunun verdiği hataların ekran görüntüsünü paylaşırsan daha iyi olur.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şu an Windows 8'e bu tür yüklemeler yapmaya gerek olmamalı. Çünkü Windows 8 şu ana kadar çıkan VS ve DX dosyalarını barındıyor olması gerekiyor. Oyunun verdiği hataların ekran görüntüsünü paylaşırsan daha iyi olur.

NFSMW2012 Çalışmadı DX hatasından dolayı, yükleyince çalıştı ama, demekki her şey içinde yüklü gelmiyor. :)

caglarxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

caglarxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok mu yardım eden ?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bilgisayarında msvcr100.dll dosyasını ara. System dosyalarında bulunan olursa onu oyunun yüklü olduğu game.exe yanına kopyala. Eğer aynı hatayı aynı dosya için verirse çıkan sonuçtaki farklı boyuttaki diğer dosyaları kopyalayıp dene.
Eğer farklı bir dosya daha isterse aynı yöntemi dene. 5-10 adet dosya için aynı hatayı verebilir.

Diğer ihtimaller virüs bulaşmış olabilir.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu Windows 8'in bir sürü deneme sürümü var : Relase Prewiew-Consumer Prewiew-Enterprise. Bunların hepsinini kullanım süresini bilen biri var mı ? ve aralarında ne gibi farklar olur örneğin özellleştirme gibi
not: özelleştirmeden kastım örneğin Relase Prewiew de Metro arayüzü rengini bir kere kurulurken seçiyorsun sonra değiştiremiyorsun. yani hangisini indirmeliyim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu Windows 8'in bir sürü deneme sürümü var : Relase Prewiew-Consumer Prewiew-Enterprise. Bunların hepsinini kullanım süresini bilen biri var mı ? ve aralarında ne gibi farklar olur örneğin özellleştirme gibi
not: özelleştirmeden kastım örneğin Relase Prewiew de Metro arayüzü rengini bir kere kurulurken seçiyorsun sonra değiştiremiyorsun. yani hangisini indirmeliyim.
Consumer Preview önceki deneme sürümüdür:Kullanma.
Release prewiev:Finalden önceki deneme sürümüdür.
Enterprise sürümü ise deneme sürümü değildir. Windows 8 Proya göre daha çok özelliği olan sistemdir, ama normal bir kullanıcı için Pro sürümü yeterlidir.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Consumer Preview önceki deneme sürümüdür:Kullanma.
Release prewiev:Finalden önceki deneme sürümüdür.
Enterprise sürümü ise deneme sürümü değildir. Windows 8 Proya göre daha çok özelliği olan sistemdir, ama normal bir kullanıcı için Pro sürümü yeterlidir.
Peki Enterprise'nin deneme sürümünü indirirsem 90 gün boyunca normal bir Windows 8 gibi kullanabilcek miyim yani özelleştirme vs. yababilecek miyim
Not: Enterprise deneme değil dedin peki bu ne ? http://www.tamindir.com/windows-8-en...deneme-surumu/

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sen bana sadece enterprise deyince normali sandım.
Enterprice deneme sürümü ise öyledir. Zaten orada gerekli açıklamayı yapmışlar 90 gün diye.
tamam da bunda özelleştirme falan yapabilir myiz ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sen bana sadece enterprise deyince normali sandım.
Enterprice deneme sürümü ise öyledir. Zaten orada gerekli açıklamayı yapmışlar 90 gün diye.
Hocam birde orada indirmeye başlayınca yeni sekmede hotmail hesabınızı açın diyor sonra isim falan en altta da indirme dili diyor orada Türkçe yok ingilizce yaparsam win 8 ingilizce mi olur

Etkinleştirilmemiş ise bazı özellikler kapalıdır. Tam olarak neler kapalı bilmiyorum ama benimki her zaman etkinleştirilmiştide. :D
ve o etkinleştirme nasıl yapılıyor win 7 serial ile mi ? :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hocam birde orada indirmeye başlayınca yeni sekmede hotmail hesabınızı açın diyor sonra isim falan en altta da indirme dili diyor orada Türkçe yok ingilizce yaparsam win 8 ingilizce mi olur

ve o etkinleştirme nasıl yapılıyor win 7 serial ile mi ? :)

Ben yükseltme ile satınaldım ilk gününde. Başka bir yöntem olabilir belki ama hem burada yasak hemde bilmiyorum denemediğim için. :)

İnternette araştır Türkçe sürümü vardır windows 8 'in.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ben yükseltme ile satınaldım ilk gününde. Başka bir yöntem olabilir belki ama hem burada yasak hemde bilmiyorum denemediğim için. :)

İnternette araştır Türkçe sürümü vardır windows 8 'in.
Sağolasın hocam çok bunallttım sorularımla ama son bir sorum daha olacak şimdi ablam 2 hafta önce bir notebook aldı o 29 TL'ye satın alıp CD'ye yazarsa format attığı zaman yükleyebilecek ama o cd yi benim pc ye takıp yükleyebilir miyiz ? :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sağolasın hocam çok bunallttım sorularımla ama son bir sorum daha olacak şimdi ablam 2 hafta önce bir notebook aldı o 29 TL'ye satın alıp CD'ye yazarsa format attığı zaman yükleyebilecek ama o cd yi benim pc ye takıp yükleyebilir miyiz ? :)

Elinde serial varsa yükleyebilirsin, çünkü yüklemeden önce serial soruyor.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşım bana artık soru sorma. Windows 8 yüklemek için neden windows 7 seriali lazım olsun. Bu kadar basit konuyu da anla artık ya.:hammer:
tamam arkadaşım sormuyorum ayrıca ben sana soru sordum başka bir şey değil anlamıyorum win den işte suç mu ?:closedeyes: