• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 lisans silme

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar geçici olarak bi key girmiştim önceden win8e sonra elimde key var onu gircem etkinleştirme sınırını aştın diyo nasıl silebiliriz önceki kayıtlı keyleri

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Merhaba,

Yönetici olarak dos komut kipini başlatınız.

Buraya şu komutu giriniz sonra yeni keyi yazınız.

Örnek:

slmgr -ipk key

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sınırı aştıysan zaten yeni key ister , bilgisayarıma gir üstte sistem özellikleri var onu aç en altında windowsu etkinleştir der oraya basıp kodu yaz

rebanuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slmgr.vbs -upk Komut İstemi (Yönetici) ne yazın enter.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar geçici olarak bi key girmiştim önceden win8e sonra elimde key var onu gircem etkinleştirme sınırını aştın diyo nasıl silebiliriz önceki kayıtlı keyleri
sorunuzu net anlayamadım..anladığıma cevap:etkinleştirme sınırı derken aynı keyi defalarca kullandıysanız,telefonla etkinleştirme yapabilirsiniz...ücretsiz amma biraz zorca...(bir yığın key-amma tekrar ettirme şansınız var-)
w8 e posta ve şifresiz kurulum yaptırmaz bildiğim kadar..onun için kurulumda internete bağlı olun diyor..

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
sorunuzu net anlayamadım..anladığıma cevap:etkinleştirme sınırı derken aynı keyi defalarca kullandıysanız,telefonla etkinleştirme yapabilirsiniz...ücretsiz amma biraz zorca...(bir yığın key-amma tekrar ettirme şansınız var-)
w8 e posta ve şifresiz kurulum yaptırmaz bildiğim kadar..onun için kurulumda internete bağlı olun diyor..
Telefonla nasıl olcak aradım skype ile karı konuşup durdu ne yapcaz :D özel mesaja gelebilirmisin

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
format limiti dolanlara etkinleştirme sayfasında seçenekler sunuyor..telefonu(ücretsiz)seçip arıyorsunuz(telefon no o sayfada)sizi yönlendiriyor...bazı talimatlar veriyor doğrulama kodunu yazdırıyor..sonrasında müsade edilen kadar format hakkınız oluyor..(bilgisayarım çif klik,açılan sayfanın sol altında bilgisayar-sağ klik-özellikler...etkinleştirme sayfası karşınızda..oradaki telefonu arıyorsunuz...

hijaker1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleyküm bi arkadaşın bilgisayarına windows 8 lisanslı kurmuştum oda bilgisayarını sattı
ve şu an o lisans kullanımda ve ben onu kaldırmak istiyorum bilgisayarın nerde olduğu aklında
hiçbirfikrim yok bunun hakkında yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim