Windows 8 Linux Mac Os

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 Mac Os veya linux hakkinda bana bir kac tavsiye verebilecek arkadaslar mevcut mu ? Mesala Linux da oyun oynamak ? Veya mac i Macbook haricine

kurmak gibi ...

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Mac OSX'i normal pc'ye kurabilirsin buna hackintosh denir googleden araştırabilirsin onu
linux'da oyun oynanmıyor sadece windows'da

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mac OSX'i normal pc'ye kurabilirsin buna hackintosh denir googleden araştırabilirsin onu

Ekstra olarak Sanal pc kurarak deneme yapabilirsin. Nette yaklasik 7 gb boyutunda dosyalari var.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hacilar windows cokunu cikardi isin cok SIKILDIm really biraz kafa dinlemek istiyorum windows 7 var ben 8 i deniyim bi diyom

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki hackintosh da oyun oynamak ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
hacilar windows cokunu cikardi isin cok SIKILDIm really biraz kafa dinlemek istiyorum windows 7 var ben 8 i deniyim bi diyom

Peki hackintosh da oyun oynamak ?
O zaman mac al çünkü windows hep aynı ayrıca mac'de oyun oynamak pek mümkün değil uyumlu oyun çok az olmadı 8.1'e geç oradan oyun indir oyna

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Steam veya Desura kurarak Linux'da (Linux oyunlarını) oynayabilirsin. Onun dışında dağıtımların depolarında da çeşitli oyunlar bulunuyor.
Eğer Windows oyunlarını oynamak istersen WINE kurabilirsin ama her oyunu tam performansta çalıştırmayı bırak, doğru düzgün bile çalıştıramadığı oluyor. Yeni başladıysan Linux'a alışana kadar buna bulaşma derim. Git Linux'da doğal yollardan çalışan oyunları oyna. Onlara da Steam, Desura ya da dağıtımın depolarından ulaşabilirsin.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Windowsun iyi olduğundan değil ama windowstan başka alınmaz şuanda.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bir ton guncelleme geliyor ve abuk subuk problemleri cikiyor Seytan diyo git notebook a XP Pro kur ama bilmiom dier yazilimlardan ayri kalmak istemiyorum yakinda c ogrenmeyi dusunuyorum

hazirlik bitiyor seneye yazilim muh. okumayi dusunuyorum

bide ustune Nvidia nin en son guncellemesini yukledim Hic kasmayan Cod Ghost sacma salak bi hal aldi oyun kasiyor

O zaman mac al çünkü windows hep aynı ayrıca mac'de oyun oynamak pek mümkün değil uyumlu oyun çok az olmadı 8.1'e geç oradan oyun indir oyna

ole yapcam ins hocam sende tedarik edebilecegim torrent tarzi adress varmi ?

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Linux'de Vine adlı yazılımı kurarak her türlü dosya,oyun,müzik açılıyor indirdiğin linux dağıtımına bağlı olarak içinde yüklüde gelebilir pardus 2013'de yüklü mesela ama benim sana tavsiyem Ubuntu son sürümü yüklemen çok şık bir tasarıma sahip ve kullanışlı.

Carmelo Anthoni

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Linux'de Vine adlı yazılımı kurarak her türlü dosya,oyun,müzik açılıyor indirdiğin linux dağıtımına bağlı olarak içinde yüklüde gelebilir pardus 2013'de yüklü mesela ama benim sana tavsiyem Ubuntu son sürümü yüklemen çok şık bir tasarıma sahip ve kullanışlı.

eyw hocam