Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Bugün windows 8 kurdum ama etkinleştiremedim bilgisaraya özelliklere baktığımda süre göstermiyor windows kaç gün sonra denemesi biter?
teşekkür ederim ama niye windows 7 deki gibi yazmamışlar ki30 gün sonra bitiyor.
90 gün diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum birde winver varmış win 8 de ordan bakılıomuş ne kadar süre kaldığınaBugün windows 8 kurdum ama etkinleştiremedim bilgisaraya özelliklere baktığımda süre göstermiyor windows kaç gün sonra denemesi biter?
90 günmü 30 günmü doğrusu90 gün diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum birde winver varmış win 8 de ordan bakılıomuş ne kadar süre kaldığına
msdn olan kurdum ama çok sık format atmak zararlıymış bu yüzden kesin bir etkinleştirme yolu çıkana kadar windows 7 ile devam edicem sanırım yorumunuz için teşekkürlerMsdn sürümleri 30 günlükmüş. Birde deneme amaçlı 90 günlük sürümü varmış.
olsun 90 günlük olan windowsun relearse priev di galibaHıı ben yanlış biliyomuşum pardon![]()
Preview sürümü 90 günlük değil.olsun 90 günlük olan windowsun relearse priev di galiba![]()
Çalıştır winver yaz tamam de görürsün 4 ay benimki.
17.09.2012-16.01.2013
Harbi güzel kıyak yapmışlar sana![]()
ama bir sürümü 90 günlüktü onu kastetmek istedimPreview sürümü 90 günlük değil.
bendede aynısı gözüküyorBendeki böyle güzel duruyor.
![]()
winver yazarak gözükmüyorki kaç gün kaldığı4 ay içinde halladeriz bir şekilde
Win7 yi 3 sene kullandık bunudu aynı şekilde kullanacağız.
Windows 8 pro 3-4 ay dayanabilirse ayakta alkışlarımEğer etkinleştirilmediyse 3 ay en fazla 4 ay olur bu süre içerisindede etkinleştirirsin sıkıntı yapmaya gerek yok yanii..
Windows 8 pro 3-4 ay dayanabilirse ayakta alkışlarım![]()
Etkinleştirilmiş o yüzden ay sınırı yok.. @Strake Seninkinde nasıl??..
şimdi benim Windows hiç kapanmıyacakmı?Windows 8 bi çıksın satışa o zaman crack,patch yapan kişiler ortaya bir etkinleştirme yöntemi koyar. Hem üstteki resime bende de aynı görünüyor demişsin ama benim pro çıktığından beri öyle.Ay sınırı yok yani.
bendede ay sınırı yok ama bilgisarayım özelliklere bakınca Windows etkinleştirilmiş yazıyorEtkinleştirilmiş o yüzden ay sınırı yok.. @Strake Seninkinde nasıl??..
Etkinleştirilmediği sürece ve deneme sürümlerinde zaman illaki yazar.. Ama birde MSDN özel w8 sürümü var onda yazıyormu bilmiyorum.. Belki arkadaş o özel sürümü indirmiş olabilir...@Strake bende de aynı görünüyor dedi. Ama o etkinleştirmediği için nasıl aynı görünüyor demek için bende ay sınırı yok dedim. Onda gün sayısı yazması gerekmez mi?
Windows 8 pro msdn Türkçe olan sürümü indirdimEtkinleştirilmediği sürece ve deneme sürümlerinde zaman illaki yazar.. Ama birde MSDN özel w8 sürümü var onda yazıyormu bilmiyorum.. Belki arkadaş o özel sürümü indirmiş olabilir...
Etkinleştirmek için bişeyler yaptın mı??..Windows 8 pro msdn Türkçe olan sürümü indirdim![]()
hayır hiçbirşey yapmadımEtkinleştirmek için bişeyler yaptın mı??..
hiç kurcalamıyacam süreli falan olur bedava Windows kullanıyorum insan daha ne isterİlginç..
Neyse gittiği yere kadar kullan gitmediği yerdede format atarsın..![]()
Agaya beleş..hiç kurcalamıyacam süreli falan olur bedava Windows kullanıyorum insan daha ne ister![]()