• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 8 full surum

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Reaksiyon puanı
4
ya arkadaslar w8 full surum olarak ne zaman satisa sunulacak bilgisi olan var mi?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
windows 8'in perakende satış fiyatlarını yüksek tutması halinde çok fazla satış yapması zor görünüyor. windows vista ultimate'in 399 dolarlık fiyatı oldukça pahalıydı ve bu fiyat windows 7 ultimate'de 319 dolara düşmüştü. Dolayısıyla 300 dolar'ın üzerinde fiyatlandırılan bir windows 8 sürümünü görmeyebiliriz.

microsoft, windows store'daki uygulamaların gelirlerinin ilk 25.000 dolarına yüzde 30 kesinti uygulayacak. Bundan daha çok gelir elde eden uygulamların gelirlerinin ise yüzde 20'sini elde edecek. Bir kullanıcı, windows 8 kullandığı süre içinde uygulamalar için 50 dolar harcarsa, microsoft'a 15 dolarlık bir ek gelir sağlayacak. Bu kullanıcı, ücretli uygulamalara veya xbox medyaları satın almaya meraklı ise, microsoft'a ayda 100-150 dolar ek gelir kazandırabilir.

Windows 8'in tüketicilere yönelik sürümü için 150 dolar, yerinde bir fiyat olacaktır. Microsoft, daha sonra store ve xbox medya satışları sayesinde windows 7 home premium'un 199 dolarlık kutu fiyatına ulaşabilir.

iş yerlerinde store ve xbox kanallarının büyük bir önemi olmayabilir. özellikle geniş kurumsal yüklemelerde uygulamaları toplu olarak lisanslamak önem kazanacaktır. Bu durumda 250 dolar, 300 dolarlık windows 7 professional'ın ardından yerinde bir indirim olacaktır. Böyle bir indirim beklememizin sebebi ise metro arayüzünün iş kullanıcıları için büyük bir önem taşımayacağını düşünüyor olmamız.

Windows 8'in oem arm sürümleri için 50 dolardan fazla bir fiyat uygulanması bir çılgınlık olabilir. Windows'un store yoluyla önemli gelirler elde edeceğini düşündüğümüzde, işletim sisteminin oem fiyatlarının daha uygun olmasını bekleyebiliriz.
alintidir..

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Reaksiyon puanı
4
teşekkürler.

--- Mesaj Güncellendi ---

ama bi yanlis anlasilma olmus fiyatini degil ne zaman cikacagini sormustum. zaten orjinal windows kullanmiyoruz full crackli :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
teşekkürler.

--- Mesaj Güncellendi ---

ama bi yanlis anlasilma olmus fiyatini degil ne zaman cikacagini sormustum. zaten orjinal windows kullanmiyoruz full crackli :D

yeni model Windows'a 2012 yılında kavuşacağız. Ancak bu kavuşma 2012'nin hangi ayında olacak; orası henüz netlik kazanmış değil.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
arkadasim mobildeyim benim tel biraz agir :) tarih var mi orda ? Pcnin hddyi yaktim yenisini bekliyorum o yuzden burdan soruyorum :)
Dün akşam orada fiyatı kaç para olur gibi bişey yazmıyor muydu??..

Yazmıyorduysa dün gece ben uykusuzmuşum galiba...:D:D Ama yazıyodu diye hatırlıyorum başka bi konudamıydı acaba neyse konuları karıştırdım sanırım...:D

Bence W8 in çıkması eylül ayına kadar uzar diye düşünüyorum...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Muhtemelen Windows 7 deki gibi Ekim - Kasım aylarında sürerler piyasaya.

Zhee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çıktığı gün torrent de ya sıkıntı yok millet çalışıyor :D

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen yarın indirebiliriz windows 8 release preview sürümünü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bazı üyelerin paylaştığı resim ve altında çirkin metro balık gitti gibi yorumlar var.
2m2q5.png

msamci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar windows 8 yükledim ama demo tam sürüm nasıl crack yaparım????

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
:) ben denemedim bile ama mesaja bak

RapLex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bariz şekilde daha hızlı açılıyor ama başlat menüsünü sevemedim