Windows 8 adobe flas player sorunu yardima ihtiyacim var...

SEFAA123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar,

bilgisayarı ile cok fazla bilgim yok,

yeni diz üstü aldımn windows8 yüklü 3-4 ay güzeldi şimdi netten film izleyemiyorum flas player yükledim olmadı sildim bir daha yükledim olmadı

youtube dan video izlerken flas player yükle diyo ama video içılıyor ama film sitelerinde filmler küçük acılıyor büyüremiyorum
ne yapmam gerekiyo anlamadım bilgisayarında kasper skay koruma programıda yüklü explorer da yavaş

yardımcı olmanınz mümkün mü?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Flash playeri kaldırıp yeniden yükleyin, olmazsa ekran kartınızı güncelleyin ya da kaldırıp yeniden kurun. filmlerin büyük ekran olmaması izlediğiniz sitenin playerinden kaynaklanıyor olabiliyor. Birde mozilla firefox kullanarak deneyin.

Adobe Flash Player

http://get.adobe.com/tr/flashplayer/

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
merhaba arkadaşlar,

bilgisayarı ile cok fazla bilgim yok,

yeni diz üstü aldımn windows8 yüklü 3-4 ay güzeldi şimdi netten film izleyemiyorum flas player yükledim olmadı sildim bir daha yükledim olmadı

youtube dan video izlerken flas player yükle diyo ama video içılıyor ama film sitelerinde filmler küçük acılıyor büyüremiyorum
ne yapmam gerekiyo anlamadım bilgisayarında kasper skay koruma programıda yüklü explorer da yavaş

yardımcı olmanınz mümkün mü?
windows 8 de internet explorerde flash player gömülü olarak geliyor sizin flash player kurup kaldırmanız sorunu düzeltmez farklı tarayıcılardada aynı sorunu yapıyor mu?