Windows 8.1 Update 1 Orjinal Msdn ( 32 & 64 Bit )

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Doğrudur meseal ben daima windowsun yanında UBUNTU kullanıyorum çünkü Linux oldukça gelişmiş işletim sistemi.Bak gelecekte çoğu kişi windows u terk edecek ve Linux'e geçecek

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hem linux ücretsiz crack,warez,serial gibi saçmalıkların önüne geçebilen ve ayrıca VİRÜS'ten etkilenmeyen bir işletim sistemi.Eğer biraz Linuxe destek sağlanırsa Windows'u eze eze geçer.Yaşasın LİNUX
Yahu arkadaş şu linux virüsten etkilenmez falan olaylarını geçin. Şu hacker abiler windowsa ayırdıkalrı zamanın %10'nu linux için virüs yazmaya ayırırsa bak o zaman gör :D

savliusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doğrudur meseal ben daima windowsun yanında UBUNTU kullanıyorum çünkü Linux oldukça gelişmiş işletim sistemi.Bak gelecekte çoğu kişi windows u terk edecek ve Linux'e geçecek

Hem linux ücretsiz crack,warez,serial gibi saçmalıkların önüne geçebilen ve ayrıca VİRÜS'ten etkilenmeyen bir işletim sistemi.Eğer biraz Linuxe destek sağlanırsa Windows'u eze eze geçer.Yaşasın LİNUX

katılıyorum hocam linux işletim sistemi o kadar tutulmadığı için virüs yazılmıyor hele bi windowsla eş değer hale gelse işte o zaman işler değişir

pala64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linkleri yenilemeniz mümkün mü, hiçbir linkten indirme yapamadım.

pala64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bu adreste sağlam yandex disk linki var.Eğer indirme yapamıyorsan yandex diskine kaydet sonra indir
teşekkür ederim ama, indiremiyorum derken indirmeyi bilmiyorum derken indirmeyi bilmiyorum demedim. linkler silinmiş olduğundan dolayı indiremiyorum. bir de windows 8 değil "windows 8.1 uptade 1 olan link varsa öyle ver. windows 8 bende zaten var. ama yinede teşekkürler.

netpisiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak kardeş bizde bozuk link olmaz bu 1
İkincisi windows 8.1 için buraya git

netpisiko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu başında dikkat et ben o zaman konuya dahil değildim yani o linkler beni ilgilendirmiyorum tamam mı:dirol:

Ama benim sitemde 32/64 bit olarak ve herbiri 4 link olmak üzere menü yapmışım ve linklerin hepsi sağlam fakat daha windows 8.1'i yüklemedim en kısa sürede yükleyecem

pala64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 bit olanı yandex'e ne zaman ekliyceksiniz, bekliyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Teknik Olarak Her işletim sistemin altında virüs bulunur ama linux'da Kullanıcıyı direk zarar verecek bir virüs olmaz.

Ha birde araştırsanız linux sistemini nasıl tepa taklak yapıldığını öğrene bilirsiniz tabi kabiliyeti olan kişiler bunu yapıyor:)

SilverMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Windows 8.1 için yazılan uyumsuzluk problemleriyle ben de karşılaştım. v8.1 'de v8'de olan bazı eksiklikler giderilmiş doğru. Başlat ekranı daha pratik hale gelmiş ama sürücü uyumsuzlukları var. Örneğin aynı laptop aynı sürücü paketiyle problemsiz çalışırken, v8.1'e geçince uykudan uyanınca Wifi görmeme sorunları başladı. W8'e döndüm problem yoktu, tekrar 8.1 kurdum, değişik sürücüler denedim nafile. 8.1 uyumsuz ve sanki biraz daha yavaş gibi. 8 en memnun olduğum sürümdü..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
indiren oldu ise içinde aktivasyon için crek aracı varmıdır? belirtirse sevinirim zira konu haylı illegal gibi geldi bana !!

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ben 64 biti indirdim. Normal iso çıktı [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
O zaman linkler kalsın, serial crek vb paylaşımlarda bulunmayalım başımız ağrımasın arkadaşlar.

savliusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indiren oldu ise içinde aktivasyon için crek aracı varmıdır? belirtirse sevinirim zira konu haylı illegal gibi geldi bana !!

hocam orjinal msdn isodur hiç bi şekilde ellemedim direk upload ettim yani ayrıca key vermiştim mesajım silinmiş belirtmek isterimki buraya yazdığım keyler microsoftun sitesinden alınma sadece kurulum için gereken keylerdir bilmenizi isterim

İyi Forumlar

buyrun bu linki : http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj612867.aspx

buda resmi :

JL6M1j.png