Windows 8.1 SL Sürümü Yükseltememe Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Laptopta gömülü gelen SL sürümü var. 8.1 64 bit. [MENTION=130683]Mehmet.Yildiz[/MENTION] hocamdan 8.1 pro lisansı aldım. 8.1 pro 64 bit iso dosyasıda indirdim araç ile.

Önce windows update içinde 8.1'e özellik ekle kısmından lisansı giriyorum. Kabul ediyor. Sonra yeniden başlatıyor. %40 lara kadar güncelliyor. Sonra şu hatayı veriyor ve hiçbirşey olmamış gibi geri eski hale dönüyor.

25f37991724f400c58a115c19c60c72c.jpg

Daha sonra indirdiğim İSO'dan kurayım diyorum. Açıyorum, setuptan tıklayıp lisansı giriyorum, ilerliyor ve en sonunda vardığı nokta ise pencerede "özellik ekle" kısmı oluyor ve üstteki adımlara gönderiyor. Bende flash ile format atar gibi atmayı istemiyorum. Şu anda yedekleme yapamam ve C deki dosyalara ihtiyacım var. Ne yapmalıyım şimdi?

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Format atıp direk yeni lisansı girsen.
Şu an atamam. C de sürüyle dosya var. Yükseltme usulü yapayım diyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

windowstan canlı yardım alıyorum sağolsun baya bi adım söylüyor.

Adımları atayım da lazım olan olur.

Asagidaki linkten Allupdate.bat aracini bilgisayariniza yükleyin. Dosyayi rar/zip disina çikarin ve Yönetici olarak çalistirin.

www.mscozum.com/fixes/allupdate.zip

Sonra asagidaki sayfamiza tiklayin ve buradan Windows Update Sorun Gidericisini çalistirin.

http://support.microsoft.com/tr-tr/kb/836941/tr

daha sonra Denetim Masasi'nda Programlar ve Özellikler sekmesine gidin. Program Ekle/Kaldir alaninda yüklü programlarinizi göreceksiniz. Intel Rapid Depolama Teknolojisi ve Intel Yönetim Motoru Bilesenleri varsa onlari kaldirin.

ederse Komut istemi cmd yi yönetici olarak çalistirin. Oraya sfc /scannow yazin ve enter a basin. 100 % e tamamlansin

tarama bittikten sonra yeniden baslatin ve özellik eklemeyi öyle deneyin

evet, bat dosyası bitti. sorun gidericiyi çalıştırıyorum. ve intel rapid var. kaldırıyorum hemen.

kaldirmalardan sonra yeniden baslatmayin

sfc komutunu tamamladiktan sonra baslatiniz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
donanımdan kaynaklı bir yükseltme problemi olabilir. verdiğim iso ile sıfırdan kurulum yapmak en sağlamı :)