Windows 8.1 Pro RTM MSDN Volume Türkçe (Ojinal Final MSDN)

ahmet1271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş link kırık benda win 8.1 64 pro bit atsana linkini

ahmet1271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş key filan istermi isyersede özelden yaz gönder işte ha bide seed yapın veyada sen yap kardeş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

not ben çoğunlukla oyun oynarım ve enterprise benim işimi görürmü cevabınızı bekliyorum basbelası arkadas

oynadıpum oyun bf4

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
kardeş key filan istermi isyersede özelden yaz gönder işte ha bide seed yapın veyada sen yap kardeş

not ben çoğunlukla oyun oynarım ve enterprise benim işimi görürmü cevabınızı bekliyorum basbelası arkadas

oynadıpum oyun bf4

MSDN sürümler kurulum da key istemez. Ben seed vereceğim sizde verecekseniz pro sürümünü de yükleyim.. Özellikle media center kullanacaksanız direkt pro sürümünü indirin, Media center kullanıcısı değilseniz Pro MSDN sürümünü yükleyin, Daha fazla özellik istiyorsanız Enterprise sürümünü yükleyin..

tygj6.png

ahmet1271

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ben şuan enterprise indiriyorum eğer 64 bit pro varsa link ver onu indiriyim bide key istemezse tmm

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
magazadan niye indirmiyosunuz ?

Mağazadan nasıl indirsinler? Sizin mağazadan indirme dediğiniz sadece windows 8 kullanıcıları için geçerlidir. Windows 8.1 bir yükseltme değil güncellemedir, Windows 8 sahipleri update yoluyla windows 8.1 geçiş yapabilirler.

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38

bu konuda müzdarip olanlara programsız bir yöntem ile lisans süresi uzatma yolunu gösterebilirim p.m atın yeter.
1 gün boyunca uğraşıp yolunu buldum.skype ile full benim dediğim yöntem ise skype'i aramadan tıklama ile uzatır aylarca.

PM atabilirmisin. Teşekkürler.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Oyun oynuyorsanız Windows 8i hiç tavsiye etmem stabil değil

zudlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam link ölü sanırım nasıl indirebilirim?