Aylar önce sanal 8.1 n kurdum sonra 8.1 pro ya yükselttim ürün anahtarı bile girmeden özelliklerde windows etkinleştirildi yazıyordu ve windows 8.1 pro build 9600 yazısı gitmişti. Bu nasıl oluyor?
8.1 n etkindi sonra media player yok diye prota yükselttim, 2-3 gün etkinleştirilmemiş kullanıp sonra bu bilgisayar> özellikler dediğimde windows etkinleştirildi yazıyordu.Sanal derken? Hangi makine?
Windows 8.1 N sürümünü etkinleştirmiş miydin? Ya da o makinede daha önceden ürün anahtarı ile bir Windows 8.1 hiç çalıştırdın mı?
ViRtual box kardeşimSanal derken? Hangi makine?
Windows 8.1 N sürümünü etkinleştirmiş miydin? Ya da o makinede daha önceden ürün anahtarı ile bir Windows 8.1 hiç çalıştırdın mı?
İyi de kendi kendine nasıl etkinleşiyor? Anakartın gigabyte olması ne alaka?o anakart ile 8.1 kurduysan etkinleşmesi normal...
windows'un listesinde varsa otomatik güncelleme ile etkinleşebilir müşteri memnuniyeti birde yediği cezaların da etkisi var...İyi de kendi kendine nasıl etkinleşiyor? Anakartın gigabyte olması ne alaka?
win dows update otamatiği açık ondandır herhaldewindows'un listesinde varsa otomatik güncelleme ile etkinleşebilir müşteri memnuniyeti birde yediği cezaların da etkisi var...
Tamam, anladım.garanti ondandır.