Windows 8.1 iTunes Açılmıyor

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarımı açtım ve açar açmaz iTunes bir hata verdi. Yeniden yüklememi söyledi. Kaldırmaya çalıştım. Kaldırıldı dese bile iTunes yükleyici hala yüklü diyor. Olmayınca ben de WISE Program Uninstaller ile Force Uninstall yaptım. Tüm bulunan dosyaları sildi. Yine aynısını dedi. Tüm iTunes hizmetlerini kapattım ve Program Files'den, Common Files'den sildim. yine hala yüklü diyor. Apple'dan son sürümü indiriyorum, elimde olmayan bir "itunes6464.msi" dosyasını seçmemi istiyor. Eski sürüm ile deneyince de "Yeni sürümü yüklü" diyor. Arkadaşlar ne yapmalıyım??? iPhone'uma müzik atacaktım fakat yapamıyorum. Bu arada işletim sistemi Win8.1...

son sürüm
Hata1.PNG

eski sürüm
Hata2.PNG

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Müziklerini iTools yada tongbu ile atabilirsin
itunes için ise regedit i açıp apple diye arama yap ve çıkan şeyleri sil

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hala olmuyor. Ayrıca örnek olsun diye müzik dedim. Dİğer şeylere de ihtiyacım oluyor.

Regedit te arama silme işlemine devam et eğer yine olmazsa sistem geri yükleme yaparsın
itunes i sadece restore yapmak yada Beta yazılım yüklemek için kullanıyorum. diğer herşeyi tongbu ile daha kolay yapabiliyorum

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Regedit te arama silme işlemine devam et eğer yine olmazsa sistem geri yükleme yaparsın
itunes i sadece restore yapmak yada Beta yazılım yüklemek için kullanıyorum. diğer herşeyi tongbu ile daha kolay yapabiliyorum

Bende zaten Restore için istiyorum :D ayrıca sistem geri yüklemeyi deniyim . Sağolun

Zaten o son çarem. Biraz daha olmazsa mecburen atmak zorunda kalıcam. Fakat formattan sonra çok fazla uygulama yüklemem gerek kullandığım.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
EDIT: Sistem Geri Yükleme yaptım. Tüm Apple uygulamalarını denetim masasından kaldırdım. iTunes'u tekrar yükledim ve sorun düzeldi. Yardım eden herkese teşekkür ediyorum...