Windows 8.1 güncellemeler denetleniyor da takılı kaldı

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Hiç uğraşma. UEFI ile Windows 10 kur.

Windows 10 oyunlarda bazı hatalarla karşılaştığım için windows 8.1 tercih ediyorum zaten bu sorun düzelmezse de umurumda olmayacak çünkü güncellemeler pekte önemi yok gibi çok kullandım bundan önce faydasını az gördüm.

casper--18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hiç uğraşma. UEFI ile Windows 10 kur.
.
Mesela windows 8.1 de ağ adaptörünün sırasını değiştirebiliyorduk. Benim gibi şirkette hem wifi hem ethernet kullanan çalışanlar için bu çok önemli. Ethernetten internete çıkışta firewall tarafından engellendiğimizden önceliği wifiye atayıp hem internete çıkış sağlayıp hem kurum için ağı kullanabiliyordum. Windows 10 da ağ adaptörü sıralamasını kaldırmışlar. Bunun gibi sebepler veya lisans yüzünden kullanıcılar windows 8.1e dönmek zorunda kalıyor o yüzden sorunu çözmek lazım.

casper--18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Windows 10 oyunlarda bazı hatalarla karşılaştığım için windows 8.1 tercih ediyorum zaten bu sorun düzelmezse de umurumda olmayacak çünkü güncellemeler pekte önemi yok gibi çok kullandım bundan önce faydasını az gördüm.
Güncellemeleri düzeltmezsen bilgisayar sürekli denetlemekle uğraşacak buda işlemciyi yorar o yüzden güncelle derim ;)

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Ben nerdeyse Windows 10 çıktığından beri kullanıyorum ( 2015in yazından beri) durmadan işletim sistemi değiştirmek zorunda kalıyordum( çünkü malum Windows 10 daha yeni gelişiyordu). Şu anki hali muazzam. Oyunlarda FPS i çok iyi. HD 4650 gibi kötü bir ekran kartı Gta 5 i 35, 40 fps( araba ile 25 fps) oluyor. Bence geç Windows 10' a. Bu arada İnsiderlıyım.

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeleri düzeltmezsen bilgisayar sürekli denetlemekle uğraşacak buda işlemciyi yorar o yüzden güncelle derim ;)

Dediğiniz güncellemeyi yükledim ve yeniden başlat dedim şuan windows güncellemeleri denetliyor denetlemeye başlayalı 3 dk oldu sanırsam ?

casper--18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dediğiniz güncellemeyi yükledim ve yeniden başlat dedim şuan windows güncellemeleri denetliyor denetlemeye başlayalı 3 dk oldu sanırsam ?
5 dk kadar denetledi benim sonra yükledi. Sizin için bir sanal makine kurup tekrar denicem. Beni deli etmişti size yardımım dokunsun hiç olmazsa

Mizahşör

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
5 dk kadar denetledi benim sonra yükledi. Sizin için bir sanal makine kurup tekrar denicem. Beni deli etmişti size yardımım dokunsun hiç olmazsa
İnternette forumlarda orda burda bir dünya çözüm denedim olmadı ümidi kestim derken siz hızır gibi yetiştiniz sorun çözülmüştür konu kilit.

3232amacor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de mevcuttu 1 tane güncelleştirmeyi çevrimdışı kurman lazım. kb3138615 bu güncelleştirmeyi kur yenden başlat bir daha dene bakalım olacak mı bak.
Gece gece benden hayır duası aldın kardeşim. Senden Allah razı olsun. Ne kadar teşekkür etsem az.