Windows 8.1 Driver

ne bilim olum ben

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
57
Demin benim konumu kapatan moderetörden şikayetçiyim neyse İntel pentium E5500 64 bit mimari işlemci ATI Radeon HD 6250 ekran kartı 2 GB RAM O moderetör mesajımı görürse şunu demek istiyorum konuda saygısızlık yapmadım driver istiyom çok soru sorulunca sinirleniyorum.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818

ne bilim olum ben

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
57

Şunu indir zip'ten çıkart sistemini tarasın işlem bitince tarayıcı ile site açılacak oradan drivers sekmesine gel güncel ne kadar sürücün varsa hepsi orada olur indir kur hepsini şuan en iyi ve en sağlam sürücü kurma yöntemi bu. 3 senedir kullanıyorum bir kere sorun yaşamadım.
Oyun performasını artırıyor deilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu indir zip'ten çıkart sistemini tarasın işlem bitince tarayıcı ile site açılacak oradan drivers sekmesine gel güncel ne kadar sürücün varsa hepsi orada olur indir kur hepsini şuan en iyi ve en sağlam sürücü kurma yöntemi bu. 3 senedir kullanıyorum bir kere sorun yaşamadım.
O deilde nasıl yapacam klasöre ayıkla yaptım DriversCloud dosyası var açtım belgelerde klasör oluştu geri kalananı anlamadım.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Oyun performasını artırıyor deilmi?

O deilde nasıl yapacam klasöre ayıkla yaptım DriversCloud dosyası var açtım belgelerde klasör oluştu geri kalananı anlamadım.

Programı açıp tarama işleminin bitmesini bekleyeceksin. Daha sonra zaten varsayılan tarayıcı ile site açılacak drivers sekmesine gelip sürücülerini indireceksin ne klasörü ne belgesi?

ne bilim olum ben

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
57
Programı açıp tarama işleminin bitmesini bekleyeceksin. Daha sonra zaten varsayılan tarayıcı ile site açılacak drivers sekmesine gelip sürücülerini indireceksin ne klasörü ne belgesi?
Burdakleri indirimi? Bide klasör açıldı burda napim?

Yüklenmemiş söyle bişey oldu.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    105.3 KB · Görüntüleme: 87
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26.5 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:

ne bilim olum ben

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
57
Ekran kartı hariç ne varsa buradan indir. Ekran kartını AMD'nin sitesinden güncelle.
Abi çok teşekür ederim Allah razı olsun gerçekten bilgisayarımın performasnı arttı dosyanın içinde İntelin setupu var kurdum bilgisayarımı yeniden başlatmamı istedi başlatım çok hızlandı teşekür ederim :)