Windows 8.1 Chrome Bağlantınız Gizli Değil Uyarısı

Emrecan4935

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşletim Sistemim Windows 7 idi. Artık sıkıldığım için Windows 8.1'e direk geçtim. Direk geçtim derken bir siteden Windows 8.1 pro iso dosyasını indirdim ve sonra oradan boot edip 8.1 e geçtim. çakma olduğundan bir program ile windowsu etkinleştirdim. Bilgisayara ilk Windows 8.1'i kurduğumda hiç bir güncelleme yoktu ve internete girmiyordu. Sonra güncellemeleri denetleyip gelen 53 küsür güncellemeyi yükledim. Sonra explorerden girdiğimde sertifika hatası Chromeden girdiğimde ise bağlantınız gizli dewğil uyarısı alıyorum. Kaç gündür şu sorunlardan dolayı dışarı bile çıkamadım. Artık bıktım nolur yardım edin[TABLE="width: 730"]
[TR]
[TD="width: 60, align: left"] Ekli dosyayı görüntüle 11144[/TD]
[TD="width: *, align: left"][h=1]Ekli dosyayı görüntüle 11145[/h][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bilgisayarın saatini ve tarihini kontrol et internet üzerinden güncelle tarih ve saati olmazsa bir dakika ileri yada geri yap saatini düzelmesi gerek

Emrecan4935

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarın saatini ve tarihini kontrol et internet üzerinden güncelle tarih ve saati olmazsa bir dakika ileri yada geri yap saatini düzelmesi gerek
onu zaten yapmıştım fakat az önce güncellemeleri denetlerken yeni güncellemeler gelmişti bende yükledim kurdum falan şimdide açılırken siyah ekranda takılıyor

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bilgisayar masaüstümü yoksa notbookmu