Windows 7'yi korsan kullanmak isteyenler Bioslarını değiştirmeleri gerekecek

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar win7'nin crack'i var mı diye bakayım dedim bir de ne göreyim
yabancı forumlarda millet çatır çutur bios modluyorlar
slic table diye birşey ekliyorlarmış windows 7 crack'inin etkinleşebilmesi için hatta benim dizüstü modelimin(acer aspire 6530g) windows 7 crack'i için modlanmış versiyonunu bile dün çıkarmışlar
bu sefer crack yaparken bilgisayarı uçuranlar çıkacak gibi:lol:

Reaksiyon puanı
189
windows vista crackleri de aynı şekildeydi. bios modlamasından kasıtları sistemin açılışına yerlen bir emulatör tarzı birşey. vistadan beri olan birşey yeni değil...

anakart bios'una doğrudan bir müdahale yok...

edit: cracklenmiş final versiyonu elimde mevcut ayrı crack'i ile birlikte. arkadaşın pc'ye kurduk bir sıkıntı yok. güncellemeler dahil herşeyi yapıyor...

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Normalde bios emulatörlü crack kullanırsanız windowsun açılması gecikiyor. Bazı cracklerde windows boot ekranından önce ekranda yazılar geçiyor birde. Bunları istemeyen kullanıcılarda bioslarını değiştiriyor ve windowsu cracklemelerine gerek kalmıyor.

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerek yok.İnternette önceden etkinleştirmiş .iso lar var.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
MSDN key buldum,online etkinleştirdim.yedeğimi de aldım..sorunum yok şükür.. :) key karalisteye alınacak diyorlar ama bilmiyorum zaman gösterecek..

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
crack yaptıktan sonra güncellemeleri kapatacaksın .ohhh misss..hiç bişicikte olmaz..

ama korsana hayır:D

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
MSDN key buldum,online etkinleştirdim.yedeğimi de aldım..sorunum yok şükür.. :) key karalisteye alınacak diyorlar ama bilmiyorum zaman gösterecek..

ben de buldum key fakat microsoft bloke etmiş diye uyarı aldım. ben de loader'a başvurdum. önce sanal pcde denedim tabiki ve baktım sonuç olumlu kendi pcmde de çalıştı. ;) 7Loader Release 5

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
keşke biraz daha fiyatı uygun olsada hiç uğraşmasak şu ıvır zıvır işlerle:)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
neyse ki microsoft dan istedim verdi ama nereye kadar bu da bitecek :D

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
windows vista crackleri de aynı şekildeydi. bios modlamasından kasıtları sistemin açılışına yerlen bir emulatör tarzı birşey. vistadan beri olan birşey yeni değil...

anakart bios'una doğrudan bir müdahale yok...

edit: cracklenmiş final versiyonu elimde mevcut ayrı crack'i ile birlikte. arkadaşın pc'ye kurduk bir sıkıntı yok. güncellemeler dahil herşeyi yapıyor...

Anakartın biosuna doğrudan müdahale var tabi ki. Sizin dediğiniz olay "loader" yani yükleyici emülator. Konu sahibinin anlatmak istediği olan bios modlamasıdır.

Bu modlarla anakartın biosunu flashlayarak direk müdahalede bulunuruz. Yani bilgisayarımız oem windows 7 olarak çıkan hp,dell,acer gibi markaların bioslarını taklit ederek çalışır. (mesela hp slic 2.1 modu) Böylece windows aktif olur.

Microsoft, "loader" olarak tabir edilen emülasyonları yakalayabilir ama bios modlamasına birşey yapamaz. Ayrıca loader'lar bilgisayarın açılışını bir hayli geciktirir. Ama bios modlaması yaparsanız hız kaybı olmaz.

Neyse bu konular karışık. Fazla derine inmeyeyim :rolleyes: boğuluruz. Bios modlaması yasal değil yani :)

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İnternette biraz araştırırsanız RC key'ini RTM'de kullanmakla ilgili bikaç (ingilizce) makaleler var. Ben öyle yaptım. Mart 2010'a kadar kullanıcaz bakalım. O zaman da zaten kararlı sürüm çıkar, onu şeederiz :mrgreen:

5LK

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 için ola emülatör değil emülatör olsaydı windows 7 yavaş açılırdı.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
valla loader la yaptım hiçde problem yok gerisi hikaye...
ultimate verecek 330 $ ım yok....

mahsunbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bios crack en son versiyon activasyon yapamayanlar için boot oluşturuyor donanıma etkisi yok yani korkacakda birşey yok

hasanztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakartın biosuna doğrudan müdahale var tabi ki. Sizin dediğiniz olay "loader" yani yükleyici emülator. Konu sahibinin anlatmak istediği olan bios modlamasıdır.

Bu modlarla anakartın biosunu flashlayarak direk müdahalede bulunuruz. Yani bilgisayarımız oem windows 7 olarak çıkan hp,dell,acer gibi markaların bioslarını taklit ederek çalışır. (mesela hp slic 2.1 modu) Böylece windows aktif olur.

Microsoft, "loader" olarak tabir edilen emülasyonları yakalayabilir ama bios modlamasına birşey yapamaz. Ayrıca loader'lar bilgisayarın açılışını bir hayli geciktirir. Ama bios modlaması yaparsanız hız kaybı olmaz.

Neyse bu konular karışık. Fazla derine inmeyeyim :rolleyes: boğuluruz. Bios modlaması yasal değil yani :)

slm ben hasan bana şu bios modlaması nasıl yapılır bi anlatırsan çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
slm ben hasan bana şu bios modlaması nasıl yapılır bi anlatırsan çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
sana tavsiyem bios ile hiç uğraşma. benim başıma gelmedik kalmadı. loader bence son derece yeterli bi yöntem benim açımdan hiç hız farketmedi:)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Crackli Win7 kullanıyorum gayet sağlam :D Güncellemelerimde açık, hep açık kalacak. Sadece yeni anahtar doğrulama vs.. cıkarsa update onları es geçiyorum :)

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ayıptır söylemezi siz korsan Windows 7 mi kuracaksınız :)

RunoadeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2