- Reaksiyon puanı
- 20
Bilgisayarım artık yıllara meydan okuyor. O kadar kötü ki 32 bit gerisini siz düşünün. E tabi elimizdekilere şükretmemiz lazım. Sizce bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmeli miyim?
Sistem nedir? hangi yılda aldınız? hangi windows ile geldi?Bilgisayarım artık yıllara meydan okuyor. O kadar kötü ki 32 bit gerisini siz düşünün. E tabi elimizdekilere şükretmemiz lazım. Sizce bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmeli miyim?
Intel Pentium ® Dual-Core E5200 2.50GHzSistem nedir? hangi yılda aldınız? hangi windows ile geldi?
O kadar da eski değil ama win7 64 yapılabilir bu.Intel Pentium ® Dual-Core E5200 2.50GHz
2GB DDR2 ram
NVIDIA GeForce 8400 gs, 512mb
Nasıl yapacağım?O kadar da eski değil ama win7 64 yapılabilir bu.
Bilgisayarımın işlemcisi 64 biti desteklemiyorO kadar da eski değil ama win7 64 yapılabilir bu.
Nasıl desteklemiyor e2180 bile destekliyor intel atom zamanından mı kalma sanki X64 destekliyor o.
Araştıracağımben de penitum dual core kullanıyorum ama seninki benimkinden üst ben e2180 kullanıyorum ve 64 bit kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani 64 bit imaj yükle ve at.
Intel den kontrol edin. Google a E5200 yazın. Sonra ark.intel.com çıkacaktır. Ordan komut yönerge setine bakın. 64-bit ve Intel 64 yazıyorsa çalışır.Araştıracağım
Deneyeceğim
7 gider buna 8.1 10 olmaz.O kadar da eski değil ama win7 64 yapılabilir bu.
Baktım destekliyor. 64 bit kurabilirsiniz.Bilgisayarım artık yıllara meydan okuyor. O kadar kötü ki 32 bit gerisini siz düşünün. E tabi elimizdekilere şükretmemiz lazım. Sizce bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmeli miyim?