Windows 7'den Windows XP'ye Dönüş

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Üye olmam gerekiyor. :thumbdown:

Ben sana kendi dropbox hesabımdaki imajın linkini vereyim. MSDN yapımı SP3'ün üstüne güncellemeler ve sata driver dosyalarını ekledim başka da birşey yapmadım, ekstra tek bir program bile yok tertemiz imaj. Etkinleştirmesi falan da yoktur kurarken key ister senden onları ben veremem. İmajı istiyorsan özel mesaj atabilirsin.

tarık_07

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oyun oynamam dersen ubuntu'ya geçebilirsin tavsiye ederim.

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabii ki vardır eğer elinizde Windows XP CD medyası mevcutsa sistemi buradan boot edip formatlayarak XP kurulumu gerçekleştirebilirsiniz...

ByCarolyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Var evet ve en doğru kararı verirsin bana sorarsan 7 kadar geçersiz işletim sistemi görmedim ben eski bilgisayarımda xp kullanırken o hatayı yapmıştım.

Eğer şansın varsa 7'den 8' geçmenide öneririm 8 kadar ideal sistem görmedim. Xp'nin yerini gerçekten doldurdu benim için.

Doldurdu Ama Program Dosyalarımın Oldugu Klasöre Girdiğimde Pc Kitleniyo.. Uzuunnn Süre Bekletiyo Ve Ses Cızırtısı Oluyo W8 Ve W7'De :S

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Doldurdu Ama Program Dosyalarımın Oldugu Klasöre Girdiğimde Pc Kitleniyo.. Uzuunnn Süre Bekletiyo Ve Ses Cızırtısı Oluyo W8 Ve W7'De :S

Bu derece donanımsal bilgim olmadığı için bu durumda doğru kararı senin verceğine inanıyorum, sistem gereksinimlerin yetersizmi kalıyorda bu tarz kitlenme kasma durumları yaşıyorsun acaba hiçbir bilgimde yokki :(

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elinizde orijinal windows CD'si mevcutsa takıp format atarak kurulum yapabilirsiniz.