Windows 7'de oynadığınız oyunlar... Ve bir problem...

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Fakat uzun zamandır Battlefield2 adlı oyunu Vista işletim sisteminde sorunsuz bi şekilde oynuyordum. Windows 7'ye geçtikten sonra, oyunun aynı şekilde kurulumunu yaptım ama crack yapmama rağmen sanal disk'te ki cd-rom'u algılamıyor ve sürekli cd istiyor.

Buna benzer sorun yaşayıp çözen arkadaşlar varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca sorunsuz oynadığınız oyunlar neler?

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kullandığım win7 de battlefield 2 ve 2142 şu anda kurulu durumda.Uyumsuzluk yok yani.. Sorunun sanal cd-rom programında.. yeni sürüm daemon indirip kur yada başka bir program ile dene..

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
VirtualCloneDrive diye bir yazılım kullanıuyorum. Sanal cd-romlar görünüyor. mount işleminde de sorun yok. deamon tools'un son sürümünü de indirdim ama win7'de uyumsuzluk yapıyordu. Deamon Tools'u yükleyebileniniz var mı?

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
daemon toolsun windows 7 uyumlu bi versiyonu var onu indir
kurulum sırasında sistem yeniden başlamıyo eskiler yeniden başlıyordu

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
VirtualCloneDrive diye bir yazılım kullanıuyorum. Sanal cd-romlar görünüyor. mount işleminde de sorun yok. deamon tools'un son sürümünü de indirdim ama win7'de uyumsuzluk yapıyordu. Deamon Tools'u yükleyebileniniz var mı?
daemon tools win7 de uyumluluk gibi bir sorun veriyor ama aslında sorun morun yok."program çalıştır" gibi bir seçenek çıkıyor hatadan sonra ve program sorunsuz kullanılabiliyor... ben kullanıyorum, ordan biliyorum..

önerebileceğim tek şey daemon tools seçeneklerden gelişmiş seçenekleri kurcala.. rmps, safedisc, securom vs. belki işine yarayabilir.. Çünkü kopya koruma sistemli olabiliyor oyunlar..

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Deamon Tools'u bilirsiniz. kuruluma başlarken bilgisayarı yeniden başlatmak ister ve yeniden başlatınca kaldığı yerden devam eder. Kurulum öyle biter. Sorunda burada başlıyor. Wİndows7'yi her açtığımda bilgisayarı yeniden başlat diyor. Bunun araştırmasını yapmıştım. Windows'un beklenen bir driverı varmış. O güncellenmeden Deamon Tools çalışmaz diyordu makalenin biri... Nasip, çözecez bi şekilde..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Cross Fire da mavi ekran hatası veriyor. :S

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Programı yönetici olarak çalıştırıp dener misin?