Windows 7'de Hangi Tarayıcı

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Çok sağlam ve güvenli bi tarayıcı istersen... Firefox ve Safari gibisini görmedim...

Ama yok ben kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi bi tarayıcı istiyorum dersen... Chrome gibisi yoktur...

Ama yok ben orkestra gibi bi tarayıcı istiyorum dersen... Opera gibisi yoktur...

Ama yok biraz resmi ve ağırbaşlı olsun dersen... İNTERNET EXPLORER:laugh::laugh:
İlki dışında diğer 3 açıklama mükemmel de IE artık hızlı ama şimdi ağırbaşlı ve resmi,chromedan bile sade.Her konuda üyeleri IE 9 a yönlediriyorum maşallah :D

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim İE den 2 kat hızlı Chrome dan da 1.5 kat hızı bir tarayıcı istersen Geniş görüntüleme alanı rahat kullanım ve buram buram kalite istersen tabiki..

SAFARİ SAFARİ SAFARİ :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Buda nereden çıktı demeyin ama Comodo Dragon.Tesadüfen yükledim.Chrome+Chromium karışımı bir tarayıcı ama hız ve kalite süper.Deneyin görüşelim.Peacekeeper testlerini altüst etti.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Her konu da bir şey buluyorsun saptırmak için.Forumun kalitesini düşürüyorsun.Zaten bu konuda da 1 numarasın.Başaralarının devamını dilerim dostum...
Bu nasıl bir ithamdır.Bundan sonra mesajlarımızı kontrol edersin uygun buldukların kalır;uygun olmayanları söylersin sileriz.
Öylesine açılmış; konulara öylesine cavaplar veririm.Bu seni veya başka hiçbir kimseyi ilgilendirmez.Varsa bir sıkıntın forumda mod var süpermod var admin var;bildirirsin gereğini yaparlar.
Beni tanıyormusun?Hayır.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Her konu da bir şey buluryosun saptırmak için.Forumun kalitesini düşürüyorsun.Zaten bu konuda da 1 numarasın.Başaralarının devamını dilerim dostum...

valla ne yalan söyleyim bende senin icin ayni seyleri düsünüyodum, düsüncelerim de haklıymışım demekki... bakalım sen simdi benim icinde bisiler sallarsın ailecek bekliyoruz, begenerek izliyoruz basarilarinin devamini diliyoruz.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Buda nereden çıktı demeyin ama Comodo Dragon.Tesadüfen yükledim.Chrome+Chromium karışımı bir tarayıcı ama hız ve kalite süper.Deneyin görüşelim.Peacekeeper testlerini altüst etti.

Hocam bende yukledım sımdı ama resmen chrome un aynısı :) hızıda guzel testlerde nasıl cıkıyo pekı safarıye gore?

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
tmm saolun arkadaşlar safaride karar kıldım deneyeceğim.Bu Arada "karcx" şaka yapmış olabilirsin hatta ilk sayvada gördüm bende güldüm fakat sürekli tekrarlaman hiç hoş değil. Yinede eni Güldürdüğün İçin Teşekkür Ederim :D

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sen karar vermişsin ancak şu Comodo Dragon a bir göz gezdir derim yine de...

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
359
comodo ve firefox kullanıyorum win7

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Safaride türkçe dil olsa hiç düşünmeden geçerdim.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vazgecersin yakinda Safari den IE 9 un adi kotu diyorsanda Chrome ile keyifli bir gezintiye cikmalisin :)

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
herkez chromeci oldu yaw :D firefox unuttu millet ben halen firefox diyorum

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şu şıklar var:

a)Firefox
b)Opera

Ben Firefox kullanıyorum. Ama Opera'da çok kullanışlı :)

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet ya bende Chrome'dan önce Firefox kullanıyordum ve oldukça da memnundum. Yazık oldu diğer tarayıcılara. Ay lav yu Google, ay lav yu Chrome...

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Bu nasıl bir ithamdır.Bundan sonra mesajlarımızı kontrol edersin uygun buldukların kalır;uygun olmayanları söylersin sileriz.
Öylesine açılmış; konulara öylesine cavaplar veririm.Bu seni veya başka hiçbir kimseyi ilgilendirmez.Varsa bir sıkıntın forumda mod var süpermod var admin var;bildirirsin gereğini yaparlar.
Beni tanıyormusun?Hayır.

cevap verme dil çıkar onlara :dil:

laz_boa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence aralarinda fazla fark yok.ha bilgisayar kotuyse opera olabilir firefoxdan iyi gibi geldi bana

ekrem_celik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler explorer 9 un çıkmasıyla ne yazık ki son yapılan testlerde chorme da mozilllaya da fark atmıştır.

eger win 7 kullanıyorsanız kesinlikle explorer 9 u oneririm