Wındows 7 yı nasıl buldunuz?

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar goruslerinizi ve problemlerinizi yazarsaniz birbirimize yardimci oluruz galiba.

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben win 7 icin Adobe Flash Player bulamadim

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de merakimdan yukledim simdilik memnun degilim. baslat menusunun oldugu cubugun ismi ne bilmiyorum hani en alttaki sayfalari gosteren cubuk cok fiyakali gorunuyor ama hic kullanisli degil

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Görev Çubuğu deniyor ona
Bende anlamıştım resimlerinden işlevli bişey olmadığını demek doğru tahmin etmişim.

Hele bütün sorunları çözülsün ozaman geçerim :D

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben gayet memnunum... Herhangi bir sorun yaşamadım... Performans olarak çok iyi... Çok ağır bir sistem değil ve çok hızlı ben uzun zamandır windows 7 kullanıyorum zaten...

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben win 7 icin Adobe Flash Player bulamadim

Arkadaşım windows 7 de flash player sorunsuz çalışıyor

http:/rapidshare.com/files/125826100/flashplayer10_install_plugin_051508.exe

http:/rapidshare.com/files/125826565/flashplayer10_install_activex_051508.exe

Bunları sırası ile yükle sorun kalmayacaktır..

Bunları yüklerken tarayıcıların kapalı olmasına dikkat et explorer firefox chrome vs vs..

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
la noli ne ara çıktı windows 7 (veya bu çıkan ne son sürüm mü)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bende sonunda yükledim 3 yıllık laptopuma valla taş gibi xp' den bile hızlı tek ses sorunu vardı onuda hallettim şükür..:)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Arkadaşlar win7 tek kelimeyle çok iyi...
performansı çok çok yerinde ve tatmin edici...

özellikle geçen gün yaşadığım bir durumu analtayım..
bilgisayara epey bir yüklendim...
iki tarayıcı ve bir çon internet sitesi açık...
müzik açık...
saysını bilmediğim kadar dosya açık...
yüksek çözünürlüklü bir kaç resim açık...
msn ve bir kaç msn konuşma sayfası açık...
ve bunların üzerine Photoshopta çalışma yapıyorum... bilenler bilir yüksek çöüznürlüklü layerlar arttıkça ram git gide şişer...
ben de resim düzenliyorum bir çok layer açık bu esnada ekran birden karardı
aha dedim kaydetmemiştim gitti bütün çalışma
sonra ekran geri geldi ben de çalışmaya devam ettim sonra bu esnada açık resimelrden birini kapadım ekran bir daha karardı ve tekrar geldi... o an çaktım durumu... Windows 7 ram kullanımı epey bir arttığında aero glass temasını kapatıp daha az sisstem yiyn bir temaya geçiyor ve siz bilgisayarı donma yaşamadan kullanmaya devam ediyorsunuz siz herhangi bir program kapadığınızda ise temanız tekrar eski haline geliyor...

Xp de ise bilgisayar kilitlenirde task maneger bile açılmazdı mecbur reset çekerdiniz ve tüm çalışmanız harap olurdu... bence win7 de bu sistemin çok güzel çalışması en büyük artılardan biri... bilgisayar donmak yerine daha az sistem harcama yoluna gidiyor...

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence sağda solda boşuna program aramayın forumda mevcut keyler ile windows unuzu onaylatın onaylattıktan sonra update edin gerisini kendi hallediyor bende aynen bu şekilde oldu hiçbir programla uğraşmadım update ile bütün yazılımları kendi otmatik yükledi,memnuniyete gelince ben yaklaşık 2 yıldır vista kullanıyorum şuan binim için vistadan hiçbir farkı yok aynı diyebilirim hatta benim için eksi tarafı bence başlat çubuğu çok .... olmuş kullanımı zorlaştırıyor halbuki kolaylaştırması gerek vistada kullanım açısında daha kolay (bu kolaylık zaman açısından) ha beğenmesine beğendim nihayi tam sürüm çıktığında karşımıza daha güzel bir şey çıkacağını düşünüyorum ama bu hali ile vistadan farkı yok bence,ama yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım çoğu kullanıcı için en önemli sorunun driwer bulma ve kurma olduğunu düşünüyorum (çevremdeki insanlardan aldığım izlenim bu) windows 7 de bu sorun tarih oldu diyebiliriz.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
bence sağda solda boşuna program aramayın forumda mevcut keyler ile windows unuzu onaylatın onaylattıktan sonra update edin gerisini kendi hallediyor bende aynen bu şekilde oldu hiçbir programla uğraşmadım update ile bütün yazılımları kendi otmatik yükledi,memnuniyete gelince ben yaklaşık 2 yıldır vista kullanıyorum şuan binim için vistadan hiçbir farkı yok aynı diyebilirim hatta benim için eksi tarafı bence başlat çubuğu çok .... olmuş kullanımı zorlaştırıyor halbuki kolaylaştırması gerek vistada kullanım açısında daha kolay (bu kolaylık zaman açısından) ha beğenmesine beğendim nihayi tam sürüm çıktığında karşımıza daha güzel bir şey çıkacağını düşünüyorum ama bu hali ile vistadan farkı yok bence,ama yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım çoğu kullanıcı için en önemli sorunun driwer bulma ve kurma olduğunu düşünüyorum (çevremdeki insanlardan aldığım izlenim bu) windows 7 de bu sorun tarih oldu diyebiliriz.

Bi ayrıntıyı es geçmişin xp'den ve vistadan gayet performanslı çalışıyor..;)

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
senin bilgisyarı ne amaçlı kullandığına bağlı internet için kullanıyorsan olabalir ama ben ağırlıklı olarak kodlama, photoshop ,flash ve eta tarzı programlar kullandığımdan benim için aynı.

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya ben sevdim aslında ama acer aspire 5630 marka laptop kullanıyorum bunun yanındaki medaya tuşları çalışmıyo launch manager lazım bu uyum sağlmadı vista driveride kurdum amam olmadı maalesef ne yapsam bilmiyorum

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yüzeysel bakarsanız sorun yok gayet hızlı ama sql server ya da java çalışıyorsanız ya da c+ delphi gibi yazılımlarda inanılmaz sorun yaşıyorsunuz java ya da .netfx uygulamaların bir coğu sorun veriyor daha çok eksiği var bana göre sildim vista 64 bite geri döndüm :)

kara_kalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu anda sistemim Beta 7057 ve 7100'ıda indirdim. Fakat yükseltme yapmak istediğimde problem çıkardı. Yani 7100 için format atmam gerekecek.Acaba 7100 ile gelen bir yenilik var mı? yada bir avantajı betaya göre? Formatla vakit kaybetmek istemiyorumda...

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla en iyi yazılımcılar,bilgisayar programcıları,bilgisayar mühendizleri bilir ne desem yalan olur.

zafe_r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar internetteki java uygulamalarinda(oyun, chat vs) sorun var mi side de ?