leoni_turk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaslar goruslerinizi ve problemlerinizi yazarsaniz birbirimize yardimci oluruz galiba.
Ben win 7 icin Adobe Flash Player bulamadim
Ben win 7 icin Adobe Flash Player bulamadim
Adobe'un sitesinde flash player yükleme sayfasından yükleyebilmen lazım: Adobe - Adobe Flash PlayerBen win 7 icin Adobe Flash Player bulamadim
bence sağda solda boşuna program aramayın forumda mevcut keyler ile windows unuzu onaylatın onaylattıktan sonra update edin gerisini kendi hallediyor bende aynen bu şekilde oldu hiçbir programla uğraşmadım update ile bütün yazılımları kendi otmatik yükledi,memnuniyete gelince ben yaklaşık 2 yıldır vista kullanıyorum şuan binim için vistadan hiçbir farkı yok aynı diyebilirim hatta benim için eksi tarafı bence başlat çubuğu çok .... olmuş kullanımı zorlaştırıyor halbuki kolaylaştırması gerek vistada kullanım açısında daha kolay (bu kolaylık zaman açısından) ha beğenmesine beğendim nihayi tam sürüm çıktığında karşımıza daha güzel bir şey çıkacağını düşünüyorum ama bu hali ile vistadan farkı yok bence,ama yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım çoğu kullanıcı için en önemli sorunun driwer bulma ve kurma olduğunu düşünüyorum (çevremdeki insanlardan aldığım izlenim bu) windows 7 de bu sorun tarih oldu diyebiliriz.
:sweatdrop: şaka mı yapıyorsun arkadaşım flash playerın ne alaksı var, win7 de flash palyer sorunsuz çalışıyor, free-codecs.com dan indrilebilir.Ben boşuna demiyorum tam sürüm de tam sürüm die![]()