• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 Yedekleme

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar windows'u basit bir şekilde nasıl yedeklerim ve bu yedeği geri yüklemek nasıl oluyor???

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
anlatması biraz uzun teamwiever varsa bilgisayarından göstereyim

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
windows'un içindeki yedeklemeyi biliyorum benim 72 gb boyutunda bunun bir yere kaydedemem cd'ye de aktaramam yani istediğim proğram proğram varsa söylerseniz daha iyi olur.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
windowsun yedekleme programı o işi yapar.yedeklemeye gir orda sistem görüntüsü oluşturma var ordan yapabilirsin @Strake

Reaksiyon puanı
2,148
Yedekleyeceğin sistemi 72gb yapmayı nasıl becerdin içindeki oyunlarla falan yedekleyeceksin heralde :) Ben sistemi kurarım işime yarayacak programları kurar özelleştirmemi yaparım sonra 20~25gb arası sistemimi clonezilla ile yedeklerim. Yarı yarıya düşüyor yedeğin boyutu.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
peki sistem onarım diski oluşturduktan sonra yedeklemesem sistem çoktüğünde o dvd yardımıyla kurtarabilirmiyim sistemi???

Yedekleyeceğin sistemi 72gb yapmayı nasıl becerdin içindeki oyunlarla falan yedekleyeceksin heralde :) Ben sistemi kurarım işime yarayacak programları kurar özelleştirmemi yaparım sonra 20~25gb arası sistemimi clonezilla ile yedeklerim. Yarı yarıya düşüyor yedeğin boyutu.
yok abi zaten oyun oynamam programlar var onlarıda vmware'nin proğramıyla portable yapıyorum bende şaşırdım :)

__kadıköyRAP__abi sistemi yedekledikten sonra windows çökse bile o yedeği açtıktan sonra windows eski haliyle açılıyormu??

Reaksiyon puanı
2,148
Tabiki. Kullanımı biraz karışık gelebilir arayüzü olmadığı için. Sen acronisle falan al bence yedeği.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
tamam abi'de birde yedekledikten sonra bu yedeği nasıl açacağımı söylersen çok makbule geçer :)

Reaksiyon puanı
2,148
CD versiyonları vardır sistem çöktüğünde cdsi ile başlatacaksın bilgisayarı, yedek dosyan farklı bir sürücüde olacak. Yedek dosyanı seçip restore ediyorsun özetle bu. İnternette kullanımını araştırabilirsin.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
CD versiyonları vardır sistem çöktüğünde cdsi ile başlatacaksın bilgisayarı, yedek dosyan farklı bir sürücüde olacak. Yedek dosyanı seçip restore ediyorsun özetle bu. İnternette kullanımını araştırabilirsin.
yani ayrı bir taşınabilir disk'im olacak.

Reaksiyon puanı
2,148
Benim bildiğim ve yaptığım programı cdden açıp programa yedek dosyasını gösterip geri yüklemek. Yani cd/dvd de sadece program oluyor yedek dosyası değil. Diğer duyduğum ama kullanmadığım hakkında da bilgi sahibi olmadığım yöntem acronisle yedek alıp başlangıca ayarlayabiliyorsun f11e basınca program çalışıyor yedeği geri yüklüyor falan ama dediğim gibi kullanmadığım için bilmiyorum nasıl yapılıyor.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Benim bildiğim ve yaptığım programı cdden açıp programa yedek dosyasını gösterip geri yüklemek. Yani cd/dvd de sadece program oluyor yedek dosyası değil. Diğer duyduğum ama kullanmadığım hakkında da bilgi sahibi olmadığım yöntem acronisle yedek alıp başlangıca ayarlayabiliyorsun f11e basınca program çalışıyor yedeği geri yüklüyor falan ama dediğim gibi kullanmadığım için bilmiyorum nasıl yapılıyor.
Yardımın için çok teşekkür ederim abi internetten araştırma yaptım kolaya benziyor tekrar teşekkürler.