malibumali
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhaba arkadaşlar. Aslında herşey şu eski media player versiyonlarındaki görev çubuğunu media player 12 de (windows7'de) kullanmak istememdi. Bi siteden bişeyler buldum. Windows/system32 alınta wmp ile başlayan tüm dosyalara sahiplik aldım. Media player network hizmetini durdurdum falan.Sonra mediaplayer vardı o sitede. indirdim kurdum. Sanırım 32 bit'di. Çalışmadı. Tekrar eskisini kuramadım. Windows özelliklerini Aç/Kapa kısmından media player'ı kaldırıp tekrar yükledim. Restart'tan sonra yine aynısı... Media player düzgün bir şekilde yüklenmedi ve tekrar yüklenmesi gerekiyor. Yüklemek için microsoft'un sitesini açmak ister misiniz diyo. Açıyorum. Win95 ve Win NT4 için Windows Media Player 6.4 sayfası açılıyo. Microsoft'un sitesinden de arattım nafile. Şimdi son çarem olarak SDN'e yazıyorum.
Tekrar nasıl windows media player 12 (x64) yükleyebilirim çalışır vaziyette? Taskbar olayı da olursa süper olur
:lol:
Şimdiden teşekkürler.
---------- saat 19:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:07 eklenmişti ----------
Çözüm önerebilecek yok mu
Tekrar nasıl windows media player 12 (x64) yükleyebilirim çalışır vaziyette? Taskbar olayı da olursa süper olur

Şimdiden teşekkürler.
---------- saat 19:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:07 eklenmişti ----------
Çözüm önerebilecek yok mu