Windows 7 "Windows başlatılıyor" da kalıyor

emreaydins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,
Dün işimi bitirdikten sonra normal bi şekilde laptop'u kapatıp yattım.
Sabah kalktığımda Windows Başlatılıyor ekranında takılı kaldığını gördüm.Onarmayı denedim nafile.Bu 15 Gün içinde bozduğum 2. Bilgisayar.
Nedir bunun sorunu? Donanımsal olduğunu düşünmüyorum.
?:huh:

elyn_noyt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
açılışta f8 bas güvenli modda aç sistem geri yükleme yap anladıgım kadarıyla recoverin çalışmıyor eyer çalışıyorsa f8 bastıgında pc onarımı diye bi satır çıkar onunlada sistem geri yükleme fabrika yarlarına dönme yada bilinen en iyi başlangış seçeneklerinden muhtemelen pc yi açarsın olmadı formatla en temizi :)

emreaydins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hepsini denedim hocam.Güvenli modda yazılar akarken takılı kalıyor.Diğerlerindede aynı problemler var Bad Sector diyeceğim ama bildiğim kadarıyla laptopların bu konuda pek sorunu yok.Düşme vs..de olmadı format atacağım, dün gece 3 e kadar uğraştığım işim var içinde.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
En son ne yapıyordun ki?

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
İçinde önemli bilgilerin varsa Ubuntu Live cd ile aç bilgilerini al, sonra da bas formatı gitsin.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Total Commander programını yükle en iyisi. Sonra Güvenli Mod'da başlatıp total commander programını açıp hangi dosyalar virüslüyse onları eleyerek herhangi bir external diske at verilerini temiz bir format at. Driverlarını güncelle. MSE virüs programı yada Ad-Aware virüs prog. yükle bir dene.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hepsini denedim hocam.Güvenli modda yazılar akarken takılı kalıyor.Diğerlerindede aynı problemler var Bad Sector diyeceğim ama bildiğim kadarıyla laptopların bu konuda pek sorunu yok.Düşme vs..de olmadı format atacağım, dün gece 3 e kadar uğraştığım işim var içinde.

Güvenli modda yazılar akarken en son hangi yazıda kalıyor?

emreaydins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@IuTKuI
Hocam güvenli mod vs.. Hiç bi türlü Windows açılmıyor.
@N3CAT1
Hocam birazdan format deneyeceğim dosyalarımı windows.old'dan alırım artık.Olmazsa nerde takıldığını yazarım.

--- Mesaj Güncellendi ---

Format attım windows.old'dan dosyalarımı aldım şu anlık bi sorun yok.Böyle sorun yaşayan olursa format atması gerek sanırım.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Kardeş bilgisayarını geçmişe götür o zaman açılıyor. denemeni tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunda bende var neden olduğunu bi turlu anlıyamadım Guvenli Modda açılıor ekran gelıo ama bu seferde pc çok ısınıo :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bilgisayara format attım her şeyi temizledim bilgisayarı tekrar başlattıgımda Windows başlatılıyor diyor öyle kalıyor bir yardım lütfen.

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevap:FORMAT kendimden biliyorum başka çözüm yok :) ayrıca niye 3 aylık konu horlattınız :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Değerli shiftdelete üyeleri.. aynı sorun bende de var fakat birçok arkadaş demişki format tek çözüm. Benim sıkıntı daha büyük ozaman. Ben de bilgisyarıma format attım kurulumda hiçbir sorun olmadı saat tarih ayarları vs falan herşeyi yaptım en son bilgisayarınız ilk kullanım için hazırlanıyor bölümünden sonra yeniden başlattı sonra windows başlatılıyor ve windows amblemi 4 renk ekranda iken takılı kalıyor. birşey farkettim bir süre bekliyorum windows başladığında oturum açılırken çıkan ses geliyor sanki herşey düzgün çalışıyor fakat ekrana görüntüleri vermiyor windows açılıyor da kalıyor görüntü varmı çözen biri... defalarca format attım üst üste hala aynı yerde kalıyor !!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
değerli shiftdelete üyeleri.. Aynı sorun bende de var fakat birçok arkadaş demişki format tek çözüm. Benim sıkıntı daha büyük ozaman. Ben de bilgisyarıma format attım kurulumda hiçbir sorun olmadı saat tarih ayarları vs falan herşeyi yaptım en son bilgisayarınız ilk kullanım için hazırlanıyor bölümünden sonra yeniden başlattı sonra windows başlatılıyor ve windows amblemi 4 renk ekranda iken takılı kalıyor. Birşey farkettim bir süre bekliyorum windows başladığında oturum açılırken çıkan ses geliyor sanki herşey düzgün çalışıyor fakat ekrana görüntüleri vermiyor windows açılıyor da kalıyor görüntü varmı çözen biri... Defalarca format attım üst üste hala aynı yerde kalıyor !!

ayni sorun bendede var yardim eder misiniz!! Lenovo G570

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen o sorunu bende yaşıyorum format attım windows başlatılıyor yazısı donuk kalıyor ses geliyo ama açılmıyor ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkaadşlar aynı sorun deöin bendede oldu (benim pc lenovo g570) pcnin hardisk ışığı yanmıyodu hardiskin olduğu yere iki tıklattım harddisk kendine geldi dendemenizi tavsiye ederim :D

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Bilgisayar başlarken bios ekranına gel ram ayarlarını timing,voltage gibi ayarları 5-5-5-12 e 2,2 voltage değerinde 1066MHz de çalıştır sonra bilgisayarı kapatıp yeniden aç sorunun çözüleceğini umuyorum...

Altarnatif bir çözüm olarak bilgisayar başlamadan f8e bas orada onarma seçeneğine tıkla biraz bekledikten sonra restart yaparak bilgisayarına girebilirsin...
NOT= Bu çözüm bilgisayarın sadece windows7 professional ise çalışır... eğer professional değilse ağ erişimi olan güvenli modda başlat daha sonra internete girip combofix çek ve tarat daha sonrada normal antivirüs programınla tarat (güvenli moddayken) ve tüm tarama işemleri sona erdikten sonra bilgisayarı kapat ve yeniden aç ben defalarca bu şekilde yaptım ve gerçekten işe yarıyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede böyle bilgisayar açılıyor windows başlatılıyorda kalıyor format diski takıyorum kurulum başlatılıyorda kalıyor yardım edin lütfen :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede Lenovo G570 var aynı sorun bendede çıkıyor ama 1 2 dakika sonra açılıyor. Leptop abimin haberi yok 2 gün sonra gelcek nolur çözmem lazım

kaptann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Formatlama yaparken kişisel eski dosyaları es geçebiliyorsun. C:/ dizini altında windows old adlı bir klasörde eski dosyalarına ulaşabilirsin. Yalnız format sırasında diski biçimlendirmeden formatlamslısın ve eski kullanıcı dosyalarını saklamlısın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
F8 yapıyorum güvenli modda başlat diyorum yine aynı siyah ekran geliyor
windowsu onar
windowsu normal olarak başlat
hangi seçeneği seçersem seçeyim yine aynı ekrana dönüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bazi windows 7 sp1 cd lerinden kaynaklanir sp1 içinde ekran karti driver çakişmasi olur pc nizde sorun yok sp eki olmayan bir cd ile formatlayin tekrar düzelir

Kerem_Karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Format en iyisi. Virüs falan bulaşmış zorlama ekran kartı ile donanımları bozarsın. Home Premium Full Paket kurdur.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Konu açmaktansa burada sorayım dedim :) Bu aralar pc sık sık elektrik kesintisine maruz kalıyor ve windows açılışında hoş geldiniz yazısından önce "Lütfen Bekleyiniz" yazısı çıkıyor ve en az 10-15sn. kalıyor bu yazının sebebi nedeir ? :huh:

Format atmama rağmen genede düzelmedi :cursing: