YAZIlımcı adam
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 207
Merhaba arkadaşlar kuzenimden onun bilgisayarında WiFi yok ve WiFi kartınıza bulamadım nasıl yaparım
driver kurun,kuzeninizin wifi kartı yoktur belki ?Merhaba arkadaşlar kuzenimden onun bilgisayarında WiFi yok ve WiFi kartınıza bulamadım nasıl yaparım
Toplama galibaPc Marka Model Atarmısın ?
Ne driver hangi deyiver pekidriver kurun,kuzeninizin wifi kartı yoktur belki ?
wifi kartı driveri,kuzeniniz daha önce wifiye bağlanıyrdu yeni oluştu demi bu sorunToplama galiba masaüstü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne driver ı
Vallahi hiç olmadı WiFi aldıklarında beriwifi kartı driveri,kuzeniniz daha önce wifiye bağlanıyrdu yeni oluştu demi bu sorun
Nereyi paylaşıyimDonanım kimliği paylaşın.
Tamam demek ki wifi alıcısı yok. Bir wifi adaptörü alması gerekiyor ya da Ethernet bağlantısı ile bağlanabilir. İyi forumlar.Ama almaya gidince WiFi vardı belki satıcı aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereyi paylaşıyim
Nereyi paylaşıyimDonanım kimliği paylaşın.
Bende WiFi kartını paylaşayım demi
EvetNereyi paylaşıyim
Bilinmeyen aygıtlar kısmında olmalı.Nereyi paylaşıyim
kuzeninizon bilgisauarında wifi kartı yoktur boşa ugraşmayinVallahi hiç olmadı WiFi aldıklarında beri
Win7 driverleri kurmaz eğer kartı varsa ve bilmiyorsa bu yorumu görüp umutsuzluğa kapılabilir denemeden yargılamamak gerekir.kuzeninizon bilgisauarında wifi kartı yoktur boşa ugraşmayin
O Da DoğruHaa, ben laptop sanmıştım. Pahalı modeller harici zaten Wi-Fi olmaz masaüstülerde. Bir tane USB Wi-Fi alıcısı satın alın.
karşim ağ 2 yazıcak zaten bağlan ve bağlantıyı kes yazan yere tıkla gerekeni yap bağlanMerhaba arkadaşlar kuzenimden onun bilgisayarında WiFi yok ve WiFi kartınıza bulamadım nasıl yaparım
Wifi alıcısı yoktur. Kablo bağlayın.Merhaba arkadaşlar kuzenimden onun bilgisayarında WiFi yok ve WiFi kartınıza bulamadım nasıl yaparım