Windows 7 Web Camera Sorunu {Yardım} !

nail.h

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok teşekkur ederim arkadas yaklasık 3 -4 aydır kullanıyorum 7 yi sırf bu kamera yuzunden dıger pcye yukleyemedım camera yuzunden onu acıyordum googleda buldum bu formu okudum denedım oldu teşekkur etmek ıcın kayıt oldum sıteye:wub:

Xpden yada vistadan trerfı etmek isteyen arkadaslar yuzde yuz hıc durmadan gecın dıye tavsıye ederım kesınlıkle sıstemı kasmıyor sankı wın98 yuklemıs gıbı acılış kapanıs program baslatma vb tıkır tıkır masallah bı sorun kameraydı gercı ustunede fazla dusmemıstım ama burdan pratık olrak cozdum olayı tekrar tesekkurler gorselıde mukembel ben komsularıma arkadaslarıma 20 uzerınde pcye yukledım hepsı cok memlun

xp uzerınden yukseltme yapacak arkadas sıstemı bosuna cerezlerle gereksızlerle zorlama gereklı dosyalarından cd yedegını al bas formatı gıtsın
dostum tekrar tesekkurler

cemocemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam bende windows 7 64 bit kurulu kamera sorunum var;
Bu web kamerasıyla bağlantı kurulamıyor web kameranızı kullanıyor olabilecek program varsa kapatın ve yeniden denemek için ses ve görüntü ayarlamayı seçin..diye bir hata veriyor...yardımcı olabilecekler varsa şimdiden teşekkürler...

zivos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 32 bit kurulu, kamera sorunum var;kamera ters gösteriyor ayarlardan olmuyor şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkür ederim selamlar.

mihri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu web kamerasıyla bağlantı kurulamıyor web kameranızı kullanıyor olabilecek program varsa kapatın ve yeniden denemek için ses ve görüntü ayarlamayı seçin.. diye bi uyarı geliyor benim laptop hp ve gerekli olabilecek bütün setup ları indirdim ama olmuyor. hp destek te bulamadı sorunu servise götürün dediler bende götürmek istemiyorum..bana yardım ederseniz çok sevinirim bu arada win 7 64 kullanıyorum bu chip typedetector ü de denedim.bulamadı aygıtlardan kaldırdım çünkü webcamı tekrar kurmak için ama bidaha aygıtlarda görünmez oldu.. :(

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bu web kamerasıyla bağlantı kurulamıyor web kameranızı kullanıyor olabilecek program varsa kapatın ve yeniden denemek için ses ve görüntü ayarlamayı seçin.. diye bi uyarı geliyor benim laptop hp ve gerekli olabilecek bütün setup ları indirdim ama olmuyor. hp destek te bulamadı sorunu servise götürün dediler bende götürmek istemiyorum..bana yardım ederseniz çok sevinirim bu arada win 7 64 kullanıyorum bu chip typedetector ü de denedim.bulamadı aygıtlardan kaldırdım çünkü webcamı tekrar kurmak için ama bidaha aygıtlarda görünmez oldu.. :(

Sürücü CD si veya kurulum klasöründeki .exe dosyasına sağ tıklayıp resimlerde olduğu gibi Önerilen Ayarlar ile devam etmeyi denediniz mi ?

346q5q0.jpg

2woy54h.jpg

mihri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet hemde kaçkere daha nelerde denedim olmuyor. anlamış diilim en dandik laptop ta win 7 kurdum sorunsuz herşey ben okadar özenerek aldım bunu cam çalışlmıyor. ve kullanacağımdan değil sinir oldum inat ettim değiştirmicem win 7 yi. bişekilde olacak ama nasıl bilmiyorum.. aklınıza başka bişey gelirse çekinmeden söleyebilirsiniz.:clap:

yakoko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bana yardımcı olabilrmisin
işletim sistemi win7 32 bit
kameram ın markası delux world v-b20

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
O web cam için Windows 7 sürücüsü çıkmadı,yüklemiş olduğun vista sürücüsünü kaldır ve windows update'den güncelleme yap ve orada usb 2.0 kamera sürücüsünü yükleyecek ve onu kullanmalısın bu sayede mavi ekran ve buna benzer hatalar ortadan kalkar.

thierycihan37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunu çözdüm. :) sizlerlede paylaşmak isterim.
Öncelikle vimicro nun kendi sitesinde yer alan bi programı indirdim.
Linki:http://www.vimicro.com/english/product/ChipTypedetector.zip
Sonra programa çift tıklayınca check dvice butonu var ona basınca size xp, xp 64, ve vista driver yazan seçenekler sunuyo. Burdan vistayı seçtim 19,5 mb lık bi dosya indirdim kurdum ve çalıştı. Demek ki mavi ekranın sebebi driverdan kaynaklanıyormuş bunuda bu vesileyle öğrenmiş olduk.
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.

kardeşim senin sayene aynı sorun bende vardı yaptım çok sağol ya :)

thero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunu çözdüm. :) sizlerlede paylaşmak isterim.
Öncelikle vimicro nun kendi sitesinde yer alan bi programı indirdim.
Linki:http://www.vimicro.com/english/product/ChipTypedetector.zip
Sonra programa çift tıklayınca check dvice butonu var ona basınca size xp, xp 64, ve vista driver yazan seçenekler sunuyo. Burdan vistayı seçtim 19,5 mb lık bi dosya indirdim kurdum ve çalıştı. Demek ki mavi ekranın sebebi driverdan kaynaklanıyormuş bunuda bu vesileyle öğrenmiş olduk.
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.[/QUOTE

2,5 yıl sonra tekrar tesekkurler. :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Laptop Webcam'im Messenger'da Ters Gösteriyor Nasıl Düzeltebilirm?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Windows 7 kullanıyorum.Kameramın markasını tam bilmiyorum ama SHINIY galiba.Amcap'a girice görüntü veriyor ama facebook'ta çalışmıyor nasıl yapacam .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
CyberLink_youcam indirdim fakat msn den açmıyor camı eski web camı ansıl yapabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Benim Webcamım çalışmıyor Acer Crystal Eye Notbook modeli 5534 acer windows 7 32 bit
Aygıt Yöneticisinde USB CAMERA olarak görünüyor ne yapmalıyım bir sürü driver denedim hiç biri olmadı
donanımsal sorun olmadığından eminim daha önce çalışıyodu pc format atmadan yardım ederseniz sevirim

dedeadem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
megatron Bende windows 7 kullanıyorum ve VIMICRO USB PC Camera (VC0303) verdigin Link den onu indirdim kameramdaki sorun çözüldü çok kolay oldu saol kardeşim ALLAH razı olsun sonunda görüntülü konuşa bilicem çok tşkler sayenizde herşeyin üstesinden geliyoruz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

megatron Bende windows 7 kullanıyorum ve VIMICRO USB PC Camera (VC0303) verdigin Link den onu indirdim kameramdaki sorun çözüldü çok kolay oldu saol kardeşim ALLAH razı olsun sonunda görüntülü konuşa bilicem çok tşkler sayenizde herşeyin üstesinden geliyoruz ( Tam 4 Yıl Geçmiş Ve Ben Kurdum Çalıştı Çok Başarılı Çalışma Saygılar... )