Windows 7 ve Windows XP Dualboot olmuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cinar12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cinar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba laptop kullanıcısıyım ve oyun oynuyorum ama bir sorun var pc eski ekran kartı çok kötü intel gma 950 ekran kartı bu pc sims 3 oynatıyor bi ara xp ye geçtim ondan dolayı biliyorum ama konu farklı. Pcye hem win 7 hem win xp kuruyorum ama boot menüsü gelmiyor internette easybdc programı kullanılarak boot atılıyor ama pc açılmıyordu neyseki haric harddisk kullanırım içinde win 7 yüklü ordan win 7 girdim easy bdc kurup boot ekranı ve xp ekldeim yalnız ekranda xp seçince bi hata veriyodu ama unuttum win 7 yi açıyodu ama xp açılmıyodu . Kısaca özetlersek sims 3 win 7 de oynanıyor ama max. fps 15 windows xp max. fps 36 yani sizden istediğim napıyımda ikisini kullanıyım he bide şuanda pc win 10 ve win 7 dualboot çalıştırıyo hadi yardımlarınızı beklyorum :neutral:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Forum Kuralları
Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.

SEOCEO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Güncel yazılımlardan vazgeçilmemeli doğru olanı tabi ki bu, Ama tercih meselesi. XP kullanman eskisi kadar pek fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Bahsettiğin bilgisayara göre Windows 7 kullanman daha mantıklı geliyor, Bir kaç iyileştirme ayarları yapılırsa daha doğru sonuçlar alabilirsin.