Windows 7 ve GeForce 8400M G. Yardım ?

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
az önce win 7 yükledim, msi ex600 laptopa sahibim, ekran kartı GeForce 8400M G 256 MB. Kendi sitesinden win7 uyumlu driverini yükledim ama hata veriyor, mesaj bu '' NVİDİA yükleme programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı. Kurulum ekranı kapatılacak ''. anlamadım gitti nasıl olurda böyle bir hata verdi anlamış değilim, ekran kartsız win7 olmaz zaten, yardımlarınızı bekliyorum...

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
evet bu ama yinede hata veriyor...Anlamadım bi türlü ya
arkadaşım indirdiğin driver'ın mobile sürücüleri içerdiğine emin ol. büyük ihtimalle mobile sürücü indirmedin.
bunu mu kullanıyorsun ?
http://www.nvidia.com/content/Drive...international_whql.exe&lang=us&type=GeForce M

---------- saat 01:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:02 eklenmişti ----------

tamda konuyu açacak zaman bulmuşum ya, herkes uyudu sanırım, şimdilik ekran kartı olmadan oyalanalım, umarım yarın birisi çözüm bulur..

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
32 bit sistem yükledim, driverinında bu olduğunu biliyorum ama yinede hata veriyor, anlıyorum bilgisayardan az çok ama böyle bir hatayı çözemedim gitti, ekran kartım yüklü değil hala :( :cursing:
win7'nin hangi sistem türünü yükledin notebook'una? 32 Bit / 64 Bit

---------- saat 10:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:31 eklenmişti ----------

Yardım bekliyorum, hala uyuyormusunuz !

---------- saat 11:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 10:41 eklenmişti ----------

:(:(:(

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ultraslan19 kardeşim seninkine benzer bişi benimde başıma geldi. pc im samsung marka. samsungun sitesine girip win7 ekran kartı drıverini indirdim. ancak mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı hatasını aldım. sonra nvidianın sitesine girdim.

1364.jpg