Windows 7 ve 2008 için kumanda paneli : WinEmPower

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
WinEmPower 1.0

WinEmPower Windows 7 / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2 için tasarlanmıştır. Uygulamayı çalıştırdığınızda, işletim sisteminizi algılar ve Windows 7 veya Windows Server 2008 için ayarları önerir.

WinEmPower, Windows' u optimize etmek ve sorunlarını çözmek için tasarlanmış ücretsiz bir araçtır. Windows 7 ve Windows Server 2008 üzerinde bazı alanlarda bir çok ayar için uğraşmanıza gerek kalmadan ve ayarları geri alabilme imkanına sahip olarak düzenlemeler yapmak mümkündür.

WinEmPower 1.0

(626.5KB)

Anasayfa / Geniş bilgi
http://www.informagico.it/freeware/winempower.aspx

download.gif
DOWNLOAD NOW

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Programı yazan Tevfik BINEN Türk galiba. Ama dil İngilizce. Teşekkürler paylaşım için ama ingilizcem pek iyi değil :)

LonG

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,

Oncelikle Rise'a tesekkur ediyorum, bu programi neredeyse yayimlandigi gun sizinle paylasmasi benim icin buyuk bir onur. Bu arada bu araci yayimlayan ilk Turkce sitenin shiftdelete.net olmasi da buyuk bir fark yaratti gozumde :)

Arac su anda sadece ingilizce. Ancak yakinda turkce versiyonunu da yayimlamaya calisacagim.

WinEmPower ile ilgili her turlu soruyu bu baslik altinda sorabilirsiniz, vaktim oldugunca yanitlamaya calisacagim.

li10, anlamadigin noktalar nereler? Aciklanmasi gereken noktalar nereler, bildirebilir misin?

Tesekkurler shiftdelete.net :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Merhaba arkadaslar,

Oncelikle Rise'a tesekkur ediyorum, bu programi neredeyse yayimlandigi gun sizinle paylasmasi benim icin buyuk bir onur. Bu arada bu araci yayimlayan ilk Turkce sitenin shiftdelete.net olmasi da buyuk bir fark yaratti gozumde :)

Arac su anda sadece ingilizce. Ancak yakinda turkce versiyonunu da yayimlamaya calisacagim.

WinEmPower ile ilgili her turlu soruyu bu baslik altinda sorabilirsiniz, vaktim oldugunca yanitlamaya calisacagim.

li10, anlamadigin noktalar nereler? Aciklanmasi gereken noktalar nereler, bildirebilir misin?

Tesekkurler shiftdelete.net :)
Hoşgeldiniz, bu güzel araç için ve forumuza geldiğiniz için biz teşekkür ederiz.