FerdiAltan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar Windows 7 ultimate sp 3çıktı mı ? bilgisi olan söylesin
:yes:
nasıl windows 7 ultimate çıktı mı herkez zaten ultimate kullanıyor.
Kardeşim sen nerede yaşıyorsunWindows 8 çıkmak üzere yani Microsoft sitesinden yayınladı o nasıl çıkmasın? Tabi ki çıktı
![]()
SDN foruma hoş geldiniz Windows 7 ultimate nerdeyse zezonu bitmek üzere seni windows 8 davet ediyorumArkadaşlar Windows 7 ultimate çıktı mı ? bilgisi olan söylesin:yes:
olsun canım sonuçta windows 7 kullanıyorsunHocam ben home premium kullanıyorum![]()
eksik yazdım ultimate sp 3![]()
olsun canım sonuçta windows 7 kullanıyorsunistersen yükseltebilirsin windows'u
tamam windows ultimate sp3 yok sanırımKardeşim yahu ben de yanlış anlayıp ne yazdım oraya kusura bakma![]()
yok windows yükseltme diye araştır format atmana gerek kalmadan ultimate yapıyorsunKardeşim yahu ben de yanlış anlayıp ne yazdım oraya kusura bakma
Hocam lisanslı cdler çok pahalı korsanı da windows kurmada hiç sevmem![]()
tamam windows ultimate sp3 yok sanırım
yok windows yükseltme diye araştır format atmana gerek kalmadan ultimate yapıyorsun
şimdi paramız boşuna gitmesin o zaman ultimate almiyim windows 8 i bekliyim![]()
ultimate sp3 bilmiyordum güncellemesi varsa yaparımVar hocam
Ama korsan oluyor![]()
ultimate sp3 bilmiyordum güncellemesi varsa yaparım
Ben yükseltme yapmıştım kimse birşey demiyorki![]()
windows 8'i videosunu izledinizmi bilmem ama açıkçası ben pek beğenmedim.şimdi paramız boşuna gitmesin o zaman ultimate almiyim windows 8 i bekliyim![]()
evet ayrıca emek hırsızlığı olmuyorKimse birşey demese de yine ufak tefek sorunlar çıkıyor boşverin her zaman için orijinal Windows 7![]()
windows 8'i videosunu izledinizmi bilmem ama açıkçası ben pek beğenmedim.
toplama bilgisaray oluştur derim en çok neye ihtiyaç duyuyorsanız o yönde toplayın korsan windows 7 yüklersin daha akıllıca olurBen hiç beğenmedim windows 7'ye devam ama yakında orijinal bir windows 7 ultimate almayı düşünüyorum ya da toplama canavar bilgisayar oluşturmayı sizce hangisi?
toplama bilgisaray oluştur derim en çok neye ihtiyaç duyuyorsanız o yönde toplayın korsan windows 7 yüklersin daha akıllıca olur![]()
herkez tutturmuş korsan windows 7 kurmam diye o zaman verin 570 lira windows 7 ultimate alın o zaman msdn olan sürümü kur korsan olmaz.Bana korsan deme dostum![]()
herkez tutturmuş korsan windows 7 kurmam diye o zaman verin 570 lira windows 7 ultimate alın o zaman msdn olan sürümü kur korsan olmaz.
sevice pack 2 çıkmadı ne 3ü arkadasım ?
forumda birsürü windows hakkında konu açmıştım orada görmüştüm ama en çok diyer yerlerde asla korsan kullanmıyorlar çünkü bsa yakalar diye peki her kurduğunuz proğramı satın mı alıyorsunuz hiç crack yapmadınızmı onları niye yakalamıyor o zaman bsa??Bir saniyeBenden başka kim diyor korsan Win7 kurmam diye
![]()
sevice pack 2 çıkmadı ne 3ü arkadasım ?
forumda birsürü windows hakkında konu açmıştım orada görmüştüm ama en çok diyer yerlerde asla korsan kullanmıyorlar çünkü bsa yakalar diye peki her kurduğunuz proğramı satın mı alıyorsunuz hiç crack yapmadınızmı onları niye yakalamıyor o zaman bsa??
Korsan ötede oynasın![]()
işte benimde anlatmak istediklerim bunlar.