Windows 7 Ultimate

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar ben windows xp den windows 7 ultimate geccem arık her format atışımda xpde bi sorunlar cıkarmaya başladı dogrusu bi format sonrası bazı dosyalarını kuramıyorum.. ben windows 7 ultimate gecmeye karar verdim win7 ulti kullanlar nsl kullanışlı mı diye cvplarınız bekliyorum...

dj rush

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kusursuz , deneme sürümlerinden beri Ultimate kullanıyorum...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
oyunlarda bi sorum yaşamam dimi ? sadece win7 driver indircem dimi? ekran kartı icin...

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
herhangi bir driver indirmeden tüm sistemini tanıyor( genel olarak). bu arada yurtdışındamı yaşıyorsunuz.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hayırda şimdi kurcagım sistemde internet yok o yüzden sordum

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Windows 7'nin oyunlarda uyumluluk sorunu çıkarması nadir bi şey :) Nerdeyse 15 yıllık oyunu oynadım :D

Ama ben Professional kullanıyorum :) Ultimate'de kullanmıştım ama BitLocker'ı kullanmıyorum bir de birkaç gereksiz özellik.Ve internette de Ultimate'in %11-14 arası daha yavaş olduğunu görünce tamamen bırakmıştım.

Sürücüleri de Windows 7 tanır veya Update'den indirir :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Windows 7 sürümleri içinde en kapsamlı olan Ultimate sürümü. Windows 7'nin Home Basic üstü sürümleri oldukça iyi herhangi birine rahatlıkla geçiş yapabilirsin. Hepsi XP'den kat kat iyidir :)

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Windows 7 sürümleri içinde en kapsamlı olan Ultimate sürümü. Windows 7'nin Home Basic üstü sürümleri oldukça iyi herhangi birine rahatlıkla geçiş yapabilirsin. Hepsi XP'den kat kat iyidir :)

Bak icimi rahatlattın saol yardımların icin :D

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows 7 kendisi update ederken driver'larını yükler ve günceller. windows 7 nin kendi özelliği yani.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Başta kurduğunda sürücüleri tanıyor zaten,ama diğer güncellemeler İnternetsiz olmaz :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Oyunlarda falan sıkıntın olmaz Age of Empires'ı bile oynadım yılların oyunu. :D Sorun yok harika XP ye göre.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Normalde çok format atan birisiydim.. Şu Wİn 7 yüklediğimden bu yana bir türlü format atamadım... içimde kaldı... ya bir bozulsun bir çöksün de format atimmm söle makinaya diyorummm.. yok geri zekalı banamısın demiyor:) şu ana kadar yapılmış en iyi işletim sistemi bence... inş.. win8 ile bozmazlar bu gidişatı...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Normalde çok format atan birisiydim.. Şu Wİn 7 yüklediğimden bu yana bir türlü format atamadım... içimde kaldı... ya bir bozulsun bir çöksün de format atimmm söle makinaya diyorummm.. yok geri zekalı banamısın demiyor:) şu ana kadar yapılmış en iyi işletim sistemi bence... inş.. win8 ile bozmazlar bu gidişatı...

windows xp bi süre sonra formattan sonra bazı şeyleri yapmıyor

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bnm 3 gb ramim var bi sorun olurmu gerci 1gb ram alırım sorun degil...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
en sorunsuz sürüm bana göre. ultimate tavsiye ederim.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aynen katılıyorum ist bi gidiyim gecicem .... mrak etmeyin.. win7li olcam xp yok artık bnm icin :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Bu zamana kadar win7 ye geçmediğin hata olmuş:)

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yaklaşık 1 yıldır win7 ultimate kulanıyorum xp bana çok basit geliyor kessinlikle xp aklıma bile gelmiyor artık kuracaksanda ultimate kur internette herhangi bir yavaşlama denilmiş böyle bir durumla hiç karşılaşmadım gayet temiz hızlı ve güvenilir..

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçeli 2 sene olacak neredeyse. Bu geçen süre zarfında w7'nin arayüzünden hep memnun kaldım,resmmen gel beni kullan diyor :D w7'ye geçme sebeplerinden biri de arayüzünün çok hoşuma gitmesiydi. Eğer bilgisayar özelliklerin biraz düşükse ve oyun hastasıysan geçme derim çünkü Xp'de çalışan bazı oyunlar w7'de çalışmaya biliyor. Yani kısacası;w7'ye arayüzü için geçilir.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Şuana kadar bütün yorumları okudumda herkes aman aman W7 ye geç demiş... Yavv arkadaşlar w7 nin çalıştırıpta XP nin çalıştıramadığı programlar veya oyunlar nelermişş??.. Merak ettim doğrusu... Ben bunca yıllık xp kullanıcısıyım yemin ederim çalıştıramadığı hiçbişey olmadı... Bence sorun xp de değil arkadaşın sisteminden kaynaklanıyor yada yanlış yapılandırmadan dolayı oluşan hatalar.. Bilmeden xp gibi bi sisteme çamur atmayın...

Ayrıca arkadaşın bilgisayarında xp kuruluymuş birden bire hepiniz w7 ultimate kur diyorsunuz... Makinenin özelliklerini bilmeden ultimate mi kurulur???... Eğer sistemi zayıfsa özellikle işlemci cpu %90 dan aşağı inmez ona göre...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Konu başlığında ne diyor arkadaşım W7,
Eee arkadaşta geçmek istiyormuş biz de geçebilirsin iyi bir sistem diyoruz.

ramaknisnan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle Wİndows 7 ye geçmeni tavsiye ederim. Ben çok memnunum . Kurduğumdan beri (1.5 yıl) daha format atmadım.