WİNDOWS 7 ultimate yavaş açılıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ONUR)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ONUR)

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 Hafta Önce Casperdan Nırvana Masaustu Aldım Ama Wındows 8 Olarak Geliyo Bende Windows 7 Ultımate İndirdim Dvdye Çektim Kurdum 30 Gün Denemesi War Ama Ben Loader Yaptm. Yapmadan Önce Yaptıkdan Sonrada Geç Açılıyor Yaklaşık 30 Sanıyede Felan Wındows Başlatılıyordan Sonra Siyah Ekran Geliyor Hatta Monitorun Beklerken Kapandığı Bile Oldu Bilgisayar Daha Yeni Özelliklerini Vereyim Bi Yardımcı Olun Lütfen!! ::

*Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40 GHz 3.40 GHz
*8.00 GB (KULLANILABİLİR MİKTAR: 7.46 GB)
*64 bit işletim sistemi
*NVIDIA GeForce GTX560 SE ekran kartı
*2TB A KADAR HAFIZA

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bendede aynı sorun olmuştu bilgisayar açıldığında otomatik açılan uygulamalır kapatmıştım düzelmişti bi dene kardeş

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yine iyi senin pc bendeki 60-70 sn de anca açılıyor :) başlangıçta çalışan programlara bi bak gereksiz varsa kapatmayı dene

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun

işletim sistemini yazdırırken yavaş yazdırman önemli eğer gelişi güzel format attıysan problem olabilir başlangıc programlarını kontrol etmende fayda buluyorum . monitore gelince 2 ekran kartınıda kurmuş olabilirisin önce dahili dene bak bakalım ekran nasaıl sorun devam ediyorsa dahili ekran kartını devre dısı bırakıp harici ekran kartını devreye sok herhangi bir sonuc alamazsan Tekrar TEMİZ formatlamak gerekir.

bir problem olursa yardımcı olmaya calısırız. :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Seninki çok hızlı açılıyor :) Benimki Windows 8, hızlı açılsın diye yükledim zaten. 9-10 saniyede açılıyordu maksimum. 6 ay geçti :) Şuan açılma hızı 2 dakikaya yakın. Yandex.Browser'a girmem 6 dakikamı alıyor. Yani bilgisayarın tam açılma süresi 8 dakika. :) Senin sorununa gelirsek, uygulama ve oyun yüklemekten kaynaklanıyor. Tek tek açılması uzun sürüyor. Windows 7'nin açılması zaten uzun sürüyor Windows 8'e göre. Yani bir sürü sebebi var. En büyük sebep Windows 7 :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
kardeş başlangış ayarlarını yaparsan düzelir sanırım. kısaca anlatmaya çalışayım
msconfig yaz komut satırına.
boot kısmından advanced optıons kısmına gir.Number of processors kısmını aktifleştirip çekirdek sayısıını en fazla olan rakama getir.ok deyip cık.
boot kısmında No GUI boot kısmını aktifle .
Startup kısmından ya hepsini(nem hepsini) yada istediğin proğramları başlangıçta açılısını kapat.
Apply deyip çık .
restart at .
bilgisayar acılınca belli bir hızlanma oldugunu göreceksin.. İnşaAllah Yardımcı olmuşumdur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tmm saolun olmuyor bu format istiyor. 1 haftalık bilgisayar ama neyse bide wolfteamı bilirsiniz oyuna giriyorum donmalar delan oluyor oyun kapanıyor neden acaba bide süreli sunucuyla bağlantı kesiyor internet hızım tam 100.00 mbps

Y

Yusuf guven

SDN Okuru
kardeş başlangış ayarlarını yaparsan düzelir sanırım. kısaca anlatmaya çalışayım
msconfig yaz komut satırına.
boot kısmından advanced optıons kısmına gir.Number of processors kısmını aktifleştirip çekirdek sayısıını en fazla olan rakama getir.ok deyip cık.
boot kısmında No GUI boot kısmını aktifle .
Startup kısmından ya hepsini(nem hepsini) yada istediğin proğramları başlangıçta açılısını kapat.
Apply deyip çık .
restart at .
bilgisayar acılınca belli bir hızlanma oldugunu göreceksin.. İnşaAllah Yardımcı olmuşumdur.