• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 tus basili kalmasi

Hardcore41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba

Arkadaslar masaustu pc mi actigimda acilis sifre alanina tuslar basili kaliyor devamli yaziyor klavyeyi sokup calistirdim yine yapti neden olabilir yardim edermisiniz ?

Keylogger olabilir. Ya da klavyenizde problem olabilir. Bu arada keylogger bir virüs çeşididir ve siz ne zaman klavyeyi kullansanız klavyede kullandıklarınızı kayıt altına alır. Keyscrambler programını kullanabilirsin. Hitman Pro adlı programla bilgisayarınızı taratmanızı öneririm. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. İnşallah sorununuz çözülür. İyi günler.

O zaman başka bir klavye takın ve şifrenizi yazmayı deneyin. Bir de bilgisayarınız ya da bilgisayarınızın klavyesi hasar aldı mı hiç?

Klavyeyi ters çevir ve masaya birkaç kere orta-yavaş hızda çarp.

Yok almadi ama klavyeyi kasadan sokuncede ayni sorunu yapiyor aksam baska klavyeyle deneyeyim

Dediklerinize göre klavyenizde sorun olduğu anlaşılıyor. İnşallah sorununuzu çabucak çözersiniz. İyi günler.

Cok tesekkur ediyorum oldu.

Donanim ve yazilim hatasi degil tamamen kisisel bir hataymis