Windows 7 ag sorunu yardim...

esed.esedov.319

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar windows 7 sorunum wifi baglanamiyorum sifre giriyorum yanlis diyor ama ayni sifreyi telefonda giriyirum baglaniyor wifi uzerinde fare gezdirdigimde wifi bilgileri gozukuyor guvenlik turu olarak wep yaziyor ama wifi guvenlik turu wpapsk2
Ayrica wps ile baglandim ama baglandikdan sonra wifi uzerinde carpi isareti var ve bu bilgisayarda ag icin kaydediler ayarlar agin gereksimleri ile eslesmiyor yazizi cikiyir 2 haftadir bu sorunla ugrasiyorum google de agi silib yeniden baglannin yontemini buldum agi sildim yine baglanmak istiyorum yine ayni sorun.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kablosuz ağları yönet diye bir yer olması lazım. Orada önceden kaydedilmiş olan bu sorunlu ağı silip ilk defa bağlanıyormuş gibi bağlan.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ağın güvenlik türünü niçin windows farklı görüyor. Ayarları manuel mi yapıyorsun? Yoksa windows yerine kartın kendi wireless programını mı kullanıyorsun?

esed.esedov.319

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağın güvenlik türünü niçin windows farklı görüyor. Ayarları manuel mi yapıyorsun? Yoksa windows yerine kartın kendi wireless programını mı kullanıyorsun?
Ben ayar yapmadim modemin sifreleme turu wpapsk2 daha hic bir sey yapmadan wifi ariyor ve ag i buluyor fareyi uzerinde beklentince ag bilkileri gozukuyor ve sifreleme turu wep gozukuyor. Wifi parola girdigimde de yanlis parola diyiyor wps ile baglandigimda da yukarida bahsetdigim hatayi veriyor.