• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 türkçe dil paketi hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k4y4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar Windows 7 yükledim türkçe dil paketinide yükleyecektim fakat failed hatası weriyor sizce neden olabilir ?

63689487.png

srknycl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurduğun windows 7 sürümü nedir_?_ 7100 sürümüne oluyor ona bak büyük ihtimalle sürümden kaynaklanabilir_?_

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sürüm tutmasa yükleme başlamaz genelde ama sanırım cab dosyası hasarlı yeniden indir öyle dene ;)

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
hallettim arkadaşlar saolun dediğiniz gibi indirdiğim dosya hasarlıymış galiba yenisini indirip kurdum oldu

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yaww bu türkçe paket nasıl kuruluyo 7100 sürümüne ait indirdim bu siteden ama içinde herhangibi seetup falan yok nasılyapıcaz anlatıcak olan varsa güzel olur

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
win+R tuşuna basıp
lpksetup.exe
yazip enter yapin. açılan pencerede install seçeneğini seçip browse den lp.cab dosyasının bulunduğu klasörü seçin daha sonra aşağıda turkish (türkçe) diye dilpaketimiz görenecek oradan yanındaki kutuyu seçip next diyoruz ve kurulum tamamlandıktan sonra türkçe yi seçip Apply nin yanindaki kutuyu işaretleyip change display language diyoruz. ve karşımıza yeniden başlatılsınmı gibi bir soru gelecek okleyip yeniden başlamasını bekliyoruz.

Not: Kurulum anlatımı alıntıdır..!

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
win+R tuşuna basıp
lpksetup.exe
yazip enter yapin. açılan pencerede install seçeneğini seçip browse den lp.cab dosyasının bulunduğu klasörü seçin daha sonra aşağıda turkish (türkçe) diye dilpaketimiz görenecek oradan yanındaki kutuyu seçip next diyoruz ve kurulum tamamlandıktan sonra türkçe yi seçip Apply nin yanindaki kutuyu işaretleyip change display language diyoruz. ve karşımıza yeniden başlatılsınmı gibi bir soru gelecek okleyip yeniden başlamasını bekliyoruz.

Not: Kurulum anlatımı alıntıdır..!

sağol ama hallettim harbi süper oldu tamamen türkçe
biraz uğrasında oluymuş demekki

Ali1777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADASLAR BEN DE BI HATA GELIYO BU HATA windows 7 sp 1 HATASI GELIYO BILENLER YARDIM ETSIN LUTFEN :(

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
ARKADASLAR BEN DE BI HATA GELIYO BU HATA windows 7 sp 1 HATASI GELIYO BILENLER YARDIM ETSIN LUTFEN :(
BAĞIRMADAN hatayı buraya yazarsan daha kolay yardım alırsın sen BAĞIRIRSAN bizde sana BAĞIRARAK konuşmak zorunda kalırız