Windows 7 TR Resmi Satış Fiyatları

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Alınır çok da pahalı değil:D dicemde o paraya 1000 lira daha koyarım yeni PC alırım dicektim neyse 2 kiş birden alırım.Zaten üç bilgisayara kurulabiliyor sanırım:DOlmadı sahte şirket raporu verrik Enterprise alırık o da 25 li dimi:D

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Alınır çok da pahalı değil:D dicemde o paraya 1000 lira daha koyarım yeni PC alırım dicektim neyse 2 kiş birden alırım.Zaten üç bilgisayara kurulabiliyor sanırım:DOlmadı sahte şirket raporu verrik Enterprise alırık o da 25 li dimi:D

1 lisans 3 pc ye mi kurulabiliyor ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
1 lisans 3 pc ye mi kurulabiliyor ?
bildiğim kadarı ile bir lisans bir pcye kurulabilir. ama güvenlik yazılımları gibi 3 pclik sürümleri de varsa fiyatları daha yüksek olacaktır. (daha ne kadar yüksek olacaksa:D)

Mertol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş lar su ankadar bite crakli bir program yok tu ama bügün sistem de deyişiklik yaptım anakartı beyenmiyordum yeni sini aldım deyiştirdim yanına işlemçide aldım eskileri çıkardım yenisitaktım sorunsuz çalışmakda bide ne göreyim lisans üçmüş ve key i girdiyimde kulanılmaktadır diyor kazıksoft u (microsoft)aradım oem lisansmıs lisansı kulanmak için eskiparçaları kulanmam gerekmiş bundan sonra korsan kulanı çam böyle bişi olurmu sankibedava satıldı o lisan anakart deyiştiremiçemişim falan

tusanmudi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amerıkada veya ıngılterede okuyan bır tanıdık bulun, 30$ Win7 Pro , ama win7 sorunları gercekten var :S benım makınadada arada bır kafayı yemekle mesgul, ozellıkle DVD surucumde bır sorun var, bazen DVD surucu ortadan kayboluyor ve DVD kapagını acmıyor :) fakat tum bunlara ragmen ram i cok az kullanıyor ve cok hızlı acıyor uygulamaları,,

asusbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yahu yolu molu alsana 450 TL.aramızda hoca varmı? yaşasın korsan desem günaha girermiyim?tövbe etmem gerekirmi?

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sudan ucuz.:) torrentle 1024le 10 saatte iner parada vermezsin.:)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kotayı aşınca biraz problem oluyor(babamla boks macı gibi) ama saglık olsun :D

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Alsam zaten ultimate'den başka almam ama 437 tl vermem pahalı...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
iddiadan para tutursamda alsam :D