Windows 7 Temaları

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Resmi olarak yayınlanan ücretsiz Windows 7 temaları, duvar kağıtları ve masaüstü araçları burada!

Windows 7 beta sürümünü indirdiniz. Şimdi kişiselleştirme zamanı. Microsoft'un resmi sayfasında birbirinden farklı temalar, duvar kağıtları ve masaüstü araçları bulunuyor. Kaynak Microsoft olunca, herhangi bir ek işlem de gerekmiyor. İndirdikten sonra tek yapmanız gereken tıklayıp kurmak.

Dilerseniz Vista'da Kullanın

Windows 7 harici bir sistem kullanmanıza rağmen, büyüleyici arka plan görüntülerini masaüstünüzde istiyorsanız da, 7-zip türevi bir program ile .themepack dosyalarını açmanız yeterli. Ancak bu yöntemin resmi bir desteği olmadığını hatırlatalım. Windows 7 kurulumunda ise sorunsuz olarak kullanabileceğiniz 15 tema, 13 duvar kağıdı ve 8 masaüstü aracı burada sizi bekliyor.
win7-themes1231930915.jpg
:: En beğendiğiniz temalar hangileri?

Bilgi İçin : Microsoft
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En güzeli windows7'nin orijinal teması, 15'ini de denedim hiçbirini beğenmedim.:icon_-1:

Halil Yılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resmi olarak yayınlanan ücretsiz Windows 7 temaları, duvar kağıtları ve masaüstü araçları burada!

Windows 7 beta sürümünü indirdiniz. Şimdi kişiselleştirme zamanı. Microsoft'un resmi sayfasında birbirinden farklı temalar, duvar kağıtları ve masaüstü araçları bulunuyor. Kaynak Microsoft olunca, herhangi bir ek işlem de gerekmiyor. İndirdikten sonra tek yapmanız gereken tıklayıp kurmak.

Dilerseniz Vista'da Kullanın

Windows 7 harici bir sistem kullanmanıza rağmen, büyüleyici arka plan görüntülerini masaüstünüzde istiyorsanız da, 7-zip türevi bir program ile .themepack dosyalarını açmanız yeterli. Ancak bu yöntemin resmi bir desteği olmadığını hatırlatalım. Windows 7 kurulumunda ise sorunsuz olarak kullanabileceğiniz 15 tema, 13 duvar kağıdı ve 8 masaüstü aracı burada sizi bekliyor.
win7-themes1231930915.jpg
:: En beğendiğiniz temalar hangileri?

Bilgi İçin : Microsoft
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
tşkerimmmmmmmmmmmm

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya iyi de biz bunları Kişiselleştirmeden ayarlıyabiliyourz zaten.

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bunlar win 7 nin kendisine uygulanabilcek temelar ben aynı temaların xp için olanını arıyorum ama ggooglede sadece mavi temayı bulabildim başkada yok zaten bunlar xp ye oluyosa yani yukarda verdiğin linkteki temalar oluyosa xp ye nasıl yapılacağını anlatırmısın eger zahmet vermk gibi olmazsa çünkü indirmiştim ama olmadı yapamadım