Windows 7 tallksbar ve Harici hardisks

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
arkadaşlar windows 7de görev çubuğu görüntüsünü vistadaki gibi yapabilirmiyiz..windows 7 nin içinde bu özellik var mı ? yama falan istemiyorum.

aradım bulamadım windows7de

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Vistadaki gibiden kasıt tam olarak nedir ?

j9vev7.jpg

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
işte bu ya.nasıl da gözümden kaçmış..neredeyse gözüme girecekmiş..çok teşekkürler rise..

bir de harici hardisk sorum vardı..şimdi ben harici hardiskimi bilgisayarımdan çıkartmadan önce güvenle kaldır diyorum ve sonra '''güvenle kaldırabilirsiniz''' bildirisi aldıktan sonra bilgisayarım harici hardisk ile irtibatı tamamen kesiyor...bundan sonra ise harici hardiskin fişlerini çıkarıp takmadan bilgisayar harici hardiski görmüyor...ben harici hardiskin fişlerini çıkarıp takmadan bilgisayarın tekrar harici hardiski okumasını nasıl sağlarım ?

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
işte bu ya.nasıl da gözümden kaçmış..neredeyse gözüme girecekmiş..çok teşekkürler rise..

bir de harici hardisk sorum vardı..şimdi ben harici hardiskimi bilgisayarımdan çıkartmadan önce güvenle kaldır diyorum ve sonra '''güvenle kaldırabilirsiniz''' bildirisi aldıktan sonra bilgisayarım harici hardisk ile irtibatı tamamen kesiyor...bundan sonra ise harici hardiskin fişlerini çıkarıp takmadan bilgisayar harici hardiski görmüyor...ben harici hardiskin fişlerini çıkarıp takmadan bilgisayarın tekrar harici hardiski okumasını nasıl sağlarım ?

bunu ben de merak ediyordum şimdi sen sorunca bir denemek istedim, windows bana dedi ki, aygıtı tekrar kullanabilmen için çıkarıp yeniden takman lazım :) çıkartılmak için hazırlanmış olduğu için tekrar erişilemiyormuş. yani bi yolu yok gibi görünüyor :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sağlayamazsın. Çünkü harici de işletim sistemi de ani şok için korumaludır. Buna izin vermez. Zaten izin verse yenisini alırsın :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Maalesef USB bağlantı için böyle bir çözüm duymadım;
Sadece harici harddiske giren USB girişini çıkarıp takmak en kolayı ve mantıklısı..
Ayrıca daha önce kullanmadıysan şu programı deneyebilirsin..
USB yönetim mantığı oldukça farklı :)

right_click_feature.png

http://safelyremove.com/

Download now!
Version: 4.2.5
Size: 3.6 MB
2003\Vista\Win7, 32\64 bit
What's changed?

Türkçe desteklidir..