Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yorumcular çalışmıyo demiş ondan sordum.sorunluymuş.sistemim biraz zayıf.ultimatede oyunlar kasıyor.home premium,hme basic,starter kararsızım.hangisini yükleyeyyim.
home premium kurdum.avg pc tuneup 2014 ile kısıtlamalar yaparak performansını arttırdım.oyunlar sorunsuz açıyor.battlefield 3 1280 çözünürlük medium ayarlarda denedim;sorunsuz (ses hariç-oyundan olsa gerek-) oynadım.battlefield 2 de aynı şekilde 1280 full detaylandırma x8 AA ayarlarında 64 lük haritada 64+1 kişiyle denedim.sorunsuz çalıştı.hatta masaüsütnde boşta iken %16 ram kullanıma kadar indiğini gördüm.buda yaklaşık benim sistemime göre 320 mb eder.xp den bile iyi.ama genelde %26-%31 arası ram kullandığını gördüm.boşta iken işletim sisteminin.ultimate kurmadığıma pişman oldum.çünkü birçok özellikten geri kaldım.eksiklikler çok.mesela görev çubuğunun rengini değiştirmek istedim.diğerleri var o özellik yok.benim gibi donanımı düşük olup,win 7 kurmaya niyet edenler ultimate kurup programla kısıtlasınlar.tavsiyemdir.ayrıca şunuda belirteyim.win 7 de dx 10 devreye girdiği için;gerek online oyunlarda,gerek,dx destekli pc oyunlarında grafik kalitesinde farkedilir bir değişim oluyor dx 9 agöre.göze çok daha hoş geliyor.doyamıyorsunuz sanki bakmaya o derece.kimbilir dx 11 nasıldır diyorsunuz.sistemimi de vereyim size ona göre hareket edin.aşağıda hardiski de verdim çünkü oyunlarda epey fark ettiğini etki ettiğini gördüm.daha önce Pata kullanıyordum,ondan sonra 16 mb buffer'a sahip samsung sata 2 500gb kullandım.arızalandı.en sonda bunu aldım.hardiskin oyunlarda ne gibi etkisi olur diyeceksiniz
;bende başta sizin gibi düşünüyordum.aynı sistemle farkını oyunları bölüm geçişlerinde yüklenirken gördüm.patada mesela modern warfare 2 1024 çözünürlük orta detayda oyunu yüklerken insanı adeta çatlatıyordu,sıkıyordu.birkaç dakikamı alıyordu.bu 16mb bufferlu sata 2 olanda daha azalmıştı.bu hardiskte ise;neredeyse 10-20 snde yüklemeyi yapıyor.daha bölüm başındaki fragmanlar bitmeden beyaz çizgi ktunun sonuna ulaşıyor.üstelik 1280 full ayarlarda.bu nasıl oluyor derseniz;sistem grafikleri hardiskten bulup rame alıyor oradan da ekran kartına vs. aktarıyor bildiğim kadarıyla.dolayısyla hardiskinizin oyun çalışırken program dosyasındaki grafikleri arayıp bulma ve aktarma hızı ne kadar iyiyse,o kadar iyi sonuç alıyorsunuz.ramde bunda etkidir.ne kadar hız okadar iyi.bunlar kendi denemelerimin sonuçlarıdır...Sistemim;
Anakart: asrock 775VM800.
CPU: Pentium D 945 3,40 ghz.
Ekran Kartı: Sapphire Atı HD 4650 Agp.
Bellek: 2x1 Gb DDR 333.
Hard Disk: WD blue 1 Tb 6gbits/s sata 3 (sata çalışıyor)...