Windows 7 SP1 den sonraki updateler!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bunları topluca pc me kaydedip her formattan sonra tekrar indirmek istemiyorum. SP1 den sonraki x64 updateleri topluca nasıl kaydederim arkadaşlar bilen var mı?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Mesela şöyle düşünsek [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] Windows 7'de Ghost çalışıyor mu bilmiyorum ama en mantıklısı şuan o geliyor bana. Windows 7 formatını attıktan sonra tüm güncellemeleri yapıp bir Ghost'unu alsan, bir daha ki sefere format attığında direkt olarak Ghost'ladığın dosyayı geri getirsen. Sanırım istediğine sahip olacaksın..

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ocak Güncellemeli Windows'lar Var Araştır İstersen Tek Tek Bulunamıyor Sanırım

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Acronis True İmage Home bu konuda tam bir üstad.Yeni değilde eski 2010 sürümleri basit ve çok güzel çalışıyor.Google da arat full sürümü bul.Bir cd ye kaydet daha sonra sistemin c de ise d ye bir yedeğini al.Herhangi bir virüs yada çökme durumunda d den geri yükle.Ben iki senedir format attığımı hatırlamıyorum.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Acronis, windows 7 de düzgün yedekleme yapmıyor diye biliyorum.Çünkü win 7 sürücüleri belirlerken kendine 100 mb lık bir yer ayırıyor.Fakat acronis yedek alma işlemi sırasında bu bölümü almıyor.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Windows Updates Downloader (WUD) isimli yazılımla tüm update'leri indirebilirsin :)

Nasıl kullanılıyor anlatırmısın.

--- Mesaj Güncellendi ---

Acronis, windows 7 de düzgün yedekleme yapmıyor diye biliyorum.Çünkü win 7 sürücüleri belirlerken kendine 100 mb lık bir yer ayırıyor.Fakat acronis yedek alma işlemi sırasında bu bölümü almıyor.

Sadece windows 7 yi değil şu an kullandığım windows 8 i bile yedekleyebiliyorsun.Ancak yedekten yükledikten sonra bir hata veriyor ve windows 7 kurtarma cd sini takıp onarıyorsun ve düzgün şekilde çalışıyor.Tabi bu işlem bir iki dakikanı daha alıyor ama netice önemli tertemiz updateleri yapılmış bir işletim sistemine kavuşuyorsun.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar dijital imzalı olmayan programları kullanmayın herneyse bu uyarımı yaptıktan sonra görüşlerimi bildireyim. Acronisle falan sistemin imajını alıp bir sorun oldugunda o imajdan kurmayı sevmiyorum temiz bir format daha iyi. Sanki çamaşırları çitilemiş gibi hissediyorum kendimi :) Bana SP1sonrasıupdateX64;).exe lazım orjinalinden ozaman SP2yi beklicez napalım. Bu arada Ocak entegreli falan format dvdsi indirip format atmayın. indirdiğiniz Kopya MSDN kopyası olsun. Yoksa bilgileriniz uçuverir kısaca..

Reaksiyon puanı
189
Nasıl kullanılıyor anlatırmısın.

Sitesinden programı ve istediğin windows sürümünün update listesini çekiyorsun ve programa listeyi veriyosun. ardından istediğin update'leri işaretleyip download ediyosun. bu kadar basit. zaten kısa süre kurcalarsanız hemen çözersiniz...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Windows indirilen güncelleştirmeler yanlış hatırlamıyorsam C:\WINDOWS\SoftwareDistribution adlı klasör içinde topluyordu :wink:

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Windows 7'de formata pek gerek olmuyor. 1 sene geçse bile eski hızında maşallah. SP2 çıkana kadar format atmam sanırım.