Windows 7 Sorun - Çözüm Başlığı

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
yo hayır sadece simgeleri sağa çektiğimde sola kayıyor otomatik onu nasıl engellerim ?

YouTube - SDN Edition Final V3

Bu videonun sonunda klasik tur hizli baslat ayari var, o ayari yapmadan once.
Baslat menusune sag tiklattiginizda acilan menude ozellikleri secin.
Kucuk simgeler kullan ve Gorev cubugu simgelerini asla birlestirmeyi secip tamam diyerek kapatin.
Gorev cubugunu bir ogeyi ilistirdiginizde bu oge diger ilistirilmis ogelerin yanina gider, ayni sekilde benzer ogeleri gruplandirma aktif oldugu icin de onlarda sirayla diziliyor.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
başka türlü olmaz yani :( neyse buna da razıyım yeter ki windows 7 sağlam kalsın :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
başka türlü olmaz yani :( neyse buna da razıyım yeter ki windows 7 sağlam kalsın :D
En sağlam kalan ve şişmeyen Windows 7; başka yok :clap:
Bahsettiğiniz tam olarak bu mudur?

2whjuas.jpg

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hayır hızlı başlatla alakası yok. yeni görev çubuğunu kullanıyorum ama sadece istiyorum ki simgeleri istediğim yere sabitleyebileyim

badboyfeatt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadslar su an MS Windows XP Professional SP3 AMD Athlon 64 Processor 3200+,512 MB Ram,RADEON 9600 Series kullanmaktayım pc cok yavas oldugundan windows 7 7600 surumunu kullanmak ıstıorum acaba bnm pc wın7 yı kaldırırmı? en azından sorunsuz yukleme işlemi yapabilirmiyim?

şimdiden teşekkur ederim...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
arkadslar su an MS Windows XP Professional SP3 AMD Athlon 64 Processor 3200+,512 MB Ram,RADEON 9600 Series kullanmaktayım pc cok yavas oldugundan windows 7 7600 surumunu kullanmak ıstıorum acaba bnm pc wın7 yı kaldırırmı? en azından sorunsuz yukleme işlemi yapabilirmiyim?

Sistem bellegini 1 gb'a cikarirsan daha rahat kullanirsin,
2 gb yaparsan hizli calisir.
Su an ki haliyle xp'yi aratmaz :D

/▌
/ \

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
badboyfeatt;
XP den bile daha hızlı olur.
Sadece bellek miktarını en az 1 GB a çıkarmak gerekli..

badboyfeatt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadslar su an MS Windows XP Professional SP3 AMD Athlon 64 Processor 3200+,512 MB Ram,RADEON 9600 Series kullanmaktayım pc cok yavas oldugundan windows 7 7600 surumunu kullanmak ıstıorum acaba bnm pc wın7 yı kaldırırmı? en azından sorunsuz yukleme işlemi yapabilirmiyim..yanı sorunsuz calstırırmı wın7 yı?

badboyfeatt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 kere gndermısım kusura bakmayın uyqusuzluk ıste bn sılemıyorum sılebılırsenız sevınırım

verdıgınız bılgı ıcın tekrar tesekkurler :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
:)
arkadslar su an MS Windows XP Professional SP3 AMD Athlon 64 Processor 3200+,512 MB Ram,RADEON 9600 Series kullanmaktayım pc cok yavas oldugundan windows 7 7600 surumunu kullanmak ıstıorum acaba bnm pc wın7 yı kaldırırmı? en azından sorunsuz yukleme işlemi yapabilirmiyim..yanı sorunsuz calstırırmı wın7 yı?

Ram 1 gb olursa rahat kullanırsın ama 512 ile kasılmalar olacaktır diye düşünüyorum.
Siz en iyisi geçmeden önce şu haberi okuyun.

Windows7'ye Geçmeden Önce

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Arkadaşlar bende 2 gün önce windows 7 indirdim.Format esnasında Güncelleştirmeler yükleniyor diyor ve orda kalıyor.rahat 10 dk bekledim ama sonuç yok.Sadece c sürücüsüne atıyorum formatı. D de yedeklerim duruyor.Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir_?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
SwateR;

1-DVD yi kopyalamayı deneyin ki hata varsa böylece ortaya çıkar.
2-Kurulumu bilgisayar açıkken (masaüstünden) mi, yoksa biostan mı başlattınız ?
3-D:\ fiziksel HD ise kablosunu çıkarıp windows kurulduktan sonra takabilirsiniz..
---
Hata devam ediyorsa sisteminiz ve hatanın sebepleri hakkında daha fazla ayrıntıya ihtiyacımız olacak

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
1-DVD yi imgburn programıyla test ettim sorun yok
2-Kurulumu BİOS'tan yapıyorum.Upgrade deil)
3-1 tane HDD var.Onuda C ve d olarak 2 ye böldüm.

Sistemim:
AMD Athlon 3800 2.4ghz
Asus M2V-TVM Mainboard
Ge-Force 7300 GS 256/512 paylaşımlı
1 gb ram
350 watt psu

Daha önce 1 tane DVD almıştım arkadaştan.Biraz çizikti DVD ama arkadaş atıyor formatı dedi.CD yi aldım %1 ve%7 gibi aralıklarda dosyalar genişletiliyor yazan yerde dondu.Dedim DVD bozuk okumuyor.Yeni bi tane buldum onu çektim DVD'ye.%55 te İmgburn I/O hatası verdi.3.ye indirdim.Tekrar DVD ye yazdım.Bu seferde hata filan yok.Sadece güncelleştirmeler yükleniyor dior ve ölece kalıyor :S.Şu an itibariyle 4.ye netten çekiyorum.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Windows 7'nin türkçe yama paketi güncellemelerde var mı acaba ?

uAi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar windows 7 ses driver i ni çözemiyorum yardım edin.amcamın pc ye kurduğumuzda kendisi algıladı ses driver ini ve ses driver kurmaya gerek kalmadı ama kendi pc me kurduğum da algılamadı yardım lütfen....

seabiscuit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 Ultimate 64 bit kurmuştum Windows Media Center çalışmayı durdurdu hatası veriyordu. Ekran kartımın son 64 bit versiyonunu kurdum denedim olmadı. Forumda anlatılan şekilde media center'ı program ekle kaldırdan kaldırıp yeniden başlatıp, bir daha aktif ettim yine olmadı. 64 bit Ultimate'i silip 32 bit ultimate kurdum aynı hatayı veriyor. 3 Gb 667 Mhz Ram, E 4400 işlemci ve ekran kartı Nvidia 8500 GT... Deneme sürümü RC7100'de Media Center hatasız çalışıyordu. Bu sorun nasıl çözülür? Forumda sivaspor nickli arkadaş bir patch yayınlayacağını söylemiş... Acaba nerde ve yayınlanmışmıdır.?

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
1-DVD yi imgburn programıyla test ettim sorun yok
2-Kurulumu BİOS'tan yapıyorum.Upgrade deil)
3-1 tane HDD var.Onuda C ve d olarak 2 ye böldüm.

Sistemim:
AMD Athlon 3800 2.4ghz
Asus M2V-TVM Mainboard
Ge-Force 7300 GS 256/512 paylaşımlı
1 gb ram
350 watt psu

Daha önce 1 tane DVD almıştım arkadaştan.Biraz çizikti DVD ama arkadaş atıyor formatı dedi.CD yi aldım %1 ve%7 gibi aralıklarda dosyalar genişletiliyor yazan yerde dondu.Dedim DVD bozuk okumuyor.Yeni bi tane buldum onu çektim DVD'ye.%55 te İmgburn I/O hatası verdi.3.ye indirdim.Tekrar DVD ye yazdım.Bu seferde hata filan yok.Sadece güncelleştirmeler yükleniyor dior ve ölece kalıyor :S.Şu an itibariyle 4.ye netten çekiyorum.
Dvd'ye yazdırırken yama hızını düşür.
4x veya 8x yap

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Windows 7'nin türkçe yama paketi güncellemelerde var mı acaba ?

arkadaşlar windows 7 ses driver i ni çözemiyorum yardım edin.amcamın pc ye kurduğumuzda kendisi algıladı ses driver ini ve ses driver kurmaya gerek kalmadı ama kendi pc me kurduğum da algılamadı yardım lütfen....

• Ses kartınızı marka/model olarak yazarsanız
  • ve 32/64 bit olarak Windows 7 sürümünü yazarsanız
bakabiliriz..
Windows 7 Ultimate 64 bit kurmuştum Windows Media Center çalışmayı durdurdu hatası veriyordu. Ekran kartımın son 64 bit versiyonunu kurdum denedim olmadı. Forumda anlatılan şekilde media center'ı program ekle kaldırdan kaldırıp yeniden başlatıp, bir daha aktif ettim yine olmadı. 64 bit Ultimate'i silip 32 bit ultimate kurdum aynı hatayı veriyor. 3 Gb 667 Mhz Ram, E 4400 işlemci ve ekran kartı Nvidia 8500 GT... Deneme sürümü RC7100'de Media Center hatasız çalışıyordu. Bu sorun nasıl çözülür? Forumda sivaspor nickli arkadaş bir patch yayınlayacağını söylemiş... Acaba nerde ve yayınlanmışmıdır.?
http://forum.shiftdelete.net/window...dows7-sdn-v3-ultra-hakkinda-5.html#post859511

Türkiyem 1.0 geliyor..
Upload bitince denemenizi öneririm.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2

SDN Edition kullandiginizi tahmin ediyorum,
MediaCenter temasi sebebini bilmedigim bir sekilde bazi ekran kartlariyla uyumsuz.
Bu yuzden hata vermesine sebep olabiliyor.
Evet unuttum patch yapmayi, bugun gece ayarlamaya calisacagim.

/▌
/ \

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu yeni düşen dil paketin şuanki kullandığımız yamadan farkı varmı..?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Dvd'ye yazdırırken yama hızını düşür.
4x veya 8x yap

Dün 8x hızında yazmıştım.DVD 16x e kadar destekliyor.Ama ben garanti olsun diye 8x yazdırdım.Gene takıldı kaldı.Bugün başka bir yerden windows 7 indirdim.Onuda 4x hızında yazdırdım.Artık bu 4.olucak.Bıktım şu windows 7 den.Bi kuramadım gitti:mad:Yardımlarınız için teşekkürler...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Dün 8x hızında yazmıştım.DVD 16x e kadar destekliyor.Ama ben garanti olsun diye 8x yazdırdım.Gene takıldı kaldı.Bugün başka bir yerden windows 7 indirdim.Onuda 4x hızında yazdırdım.Artık bu 4.olucak.Bıktım şu windows 7 den.Bi kuramadım gitti:mad:Yardımlarınız için teşekkürler...

2X ile yazdır kardeş ben hep öyle yaptım sorun çıkmadı ama bir 15 dakka sürüyor.:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
2-3 TL' ye 1 tane DVD RW media edinip sorunsuz kullanabilirsiniz.
2X hızında en fazla 20 dk. çeker, fakat stresten kurtarır.
Gerçi sorun tam olarak DVD yazım hızı mı onu da belirleyemedik henüz :unsure:

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ben 4xde yazdırdım oldu bu sefer boottan kurdum win 7 yi şuan sorunsuz kullanıyorum yardımcı olanlara teşekkürler özellikle sivaspor:)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Format esnasında internet bağlantısı açık mı ?
Açıksa bi kapat öyle dene.
(şu an aklıma sadece bu geliyor.)

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sivasspor ben tüm seçeneklere baktım nerdeyse ama yok malesef o başka kullanıcı kutucuğu kalkmadı.Acaba aklıma geldi ben torren indirici kullandım.Torren indiriciler pc yi paylaşıma açıyor.Bu sebebepten olabilir mi ? . Ancak torrent indiriciyi pcden kaldırdım.Kullandığım Vuze programıydı...

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Format esnasında internet bağlantısı açık mı ?
Açıksa bi kapat öyle dene.
(şu an aklıma sadece bu geliyor.)

İnternet bağlantısını kapattım denedim gene aynı..Dün 4.ye yazdırdım.gene aynısını yaptı.Bide şöle birşey var.Hdd bölümleme esnasında eğer arka planda DVD-RW çalışırken dönmeyi durdurursa bölümlemeden sonraki dosyaları kopyalama esnasında DVD okumuyor.Sus pus bekliyor.Ancak biraz hızlı olursam bölümleme işleminde DVD-RW kopyalıyor.Ancak bu seferde güncelleştirmeler yükleniyor yazan yerde takılıyor.Kafayı yedirtcek bu pc bana.Zaten son günlerde oyundayken PC birden kitlenip kalıyordu.Kasılmalar çok oluyordu.Donanımsal birşey dicem ama hiç hata filanda yok :cursing::cursing:

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaşlar benim sistemde xp ve pardus yüklü.

Windows 7yide kursam uyumlu olur mu?
Yani başlangıç boot ekranında üçüde gözükür mü?
Yoksa win7 direk açılır mı?