clickonline
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
GomPlayer ile seyrederken CTRL + Enter yap tam ekrana sığıyor , Sadece Enter dersen senin ekran gibi oluyor.Bende de 19 Widescreen Philips var.:thumbup1:
Merhabalar..
Bende Şöyle Bir Sorun Var;
Oyun Oynarken Çok Fena Donuyor..
Google Chrome'a Girince Donuyor..
Müzik Dinleyince Bazen Kasıyor..
Sadece bunları Yaparken PC Kasmaya Başlıyor..
Ekran Kartı Driverını, Java, Flash Player,Shockwave Yükledim Yinede Donuyor..
Windows 7 Ultimate 32 Bit Kullanıyorum.
GomPlayer ile seyrederken CTRL + Enter yap tam ekrana sığıyor , Sadece Enter dersen senin ekran gibi oluyor.Bende de 19 Widescreen Philips var.:thumbup1:
Arkadaslar biraz eski bir Hp laptopım var everest programıyla baktıgımda en cok 4 gb a kadar ramı yukseltebılecegımı söylüyor ama internetten araştırdıgımda azami 2 gb kullanılır yazıyor ??bugun arkadasın bılgısayardan benım ramin özellikleriyle aynı olan 2gb ram taktım denemek için Windows 7 de 3gb ram görünüyor şimdi ..benim sorum acaba bu taktığım ram çalışıyormudur ? yoksa sadece çalışmıyorda görüntüdemi duruyornereden anlayabilirim çalıştığını
Sorun nerede sizce arkadaşlar...
32bit sistemler en fazla 3GB görür.Tümünü görmek için 64bit yüklemen gerek 8GB bile görür o zaman.
---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:36 ----------
Donanımların birinde aşırı ısınma var gibi %80 bir ihtimal.
Arkadasım yanlıs anladın ben anakart desteklemıyor özelliklerde maksimum 2 gb ama 3 gb taktım çalışıyor görünüyor onu sordum
HP nx6310 diye bir model var diyelim bununda kendi arasında 10 modeli varsen yanlış bakmışın o zaman.
Tam modelini harfi harfine biliyorum arkadasımnereye bakarsan bak 2gb
yazıyor
merhaba arkadaşlar,
windows 7 kullanıyorum bir sabah bilgisayarımı açtığımda daha windows logosu gelmeden şöyle bir sorunla karşılaştım:
-----------------------------------
windows önyükleme yöneticisi
windows başlatılamadı. yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir. sorunu düzeltmek için:
1. windows yükleme diskinizi takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın (ki bende yükleme cd si yok)
2. dil ayarlarınızı seçin, ardından ileriyi tıklatın.
3. bilgisayarınızı onarın seçeneğini tıklatın.
diskiniz yoksa, yardım için sistem yöneticinize veya bilgisayar üreticisine başvurun.
durum : 0xc000000e
bilgi: gerekli bir aygıta erişilemediği için, önyükleme seçimi başarısız oldu.
-------------------------------------
Türkçe dil paketi bu sanırım
http://download.windowsupdate.com/m..._13015cb75811f874c83fdd679beb4c22c930a57c.exe
Kaynak;
http://www.mydigitallife.info/2009/...cial-32-bit-and-64-bit-direct-download-links/
Ayrıca güncellemeleri kontrol et de kendin elle. Beklemekle gelmez belki
http://support.microsoft.com/kb/972813
Ben kendim yapıp gösterirdim ama bi daha bu güncellemeleri gösterme dediğim için gözükmüyorlar bana![]()
Hallolur inşallah![]()
OLmadi maLesef
Version dan kaynakLaniyor sanirim.Nette 7600 var.
Bende olan ise resimde ki gibi.
![]()
OLmadi maLesef
Version dan kaynakLaniyor sanirim.Nette 7600 var.
Bende olan ise resimde ki gibi.
![]()