Windows 7 Sisteminize Kaç Puan Verdi?

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Buda benim ;)
Amd 3500+
Nvidia Geforce 860 gt sonic
2gb DDR2
80 gb sata 2 hdd...

adszfgp.jpg

tallambubam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben derecelendirme yapamıyorum denediğimde bir süre sonra ekran gidiyor ve gelmiyor ne yaapmalıyım

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
6.7 en düşük
PC
İntel C2Q Q9550 OC 3.33
2x2 GB DDR 3 1333 ram
ati HD3870 XT
2x250GB 10000 rpm hdd
anakart p45 gigabyte

kavrama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gündür windows 7 nin açılışta hoşgeldiniz ekranında kalıp açılmaması ile uğraşıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?????????
2 gün önce retail 7600 tr yi kurdum aslında ilk başta herşey normal ama bütün programları yükledikten sonra windows 7 hoşgeldiniz ekranında donuyor yada hoşgeldiniz ekranı 2 dakika bekliyor ve kapkara bir ekran bekle saatlerce. herşeyi denedim kurduğum programlarda zararsız bildik programlar. Ama ne oluyorsa windows update güncelleme yükledikten sonra oluyor. Özellikle office 2003 güncelleştirmelerini yükledikten sonra makina bu hale geliyor. Az evvel sıfırdan kurdum windows 7 yi, yine herşeyi kurdum, bu kez geri yükleme noktaları oluşturdum. en son makina yine zorla açıldı. office 2003 ün windows update güncellemelerini geri aldım sildim. şimdilik normal ama yinede bir yavaşlık var makinada. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar varmı? varsa sorunu nasıl düzelttiler? acaba bilgisayarın bu hale gelmesine sebep olan şey benim tahmin ettiğim windows updatemi sizcede ????

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar 2 gündür windows 7 nin açılışta hoşgeldiniz ekranında kalıp açılmaması ile uğraşıyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı?????????
2 gün önce retail 7600 tr yi kurdum aslında ilk başta herşey normal ama bütün programları yükledikten sonra windows 7 hoşgeldiniz ekranında donuyor yada hoşgeldiniz ekranı 2 dakika bekliyor ve kapkara bir ekran bekle saatlerce. herşeyi denedim kurduğum programlarda zararsız bildik programlar. Ama ne oluyorsa windows update güncelleme yükledikten sonra oluyor. Özellikle office 2003 güncelleştirmelerini yükledikten sonra makina bu hale geliyor. Az evvel sıfırdan kurdum windows 7 yi, yine herşeyi kurdum, bu kez geri yükleme noktaları oluşturdum. en son makina yine zorla açıldı. office 2003 ün windows update güncellemelerini geri aldım sildim. şimdilik normal ama yinede bir yavaşlık var makinada. Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar varmı? varsa sorunu nasıl düzelttiler? acaba bilgisayarın bu hale gelmesine sebep olan şey benim tahmin ettiğim windows updatemi sizcede ????
:DHelal olsun vallahi :) arkadaşın inatçı,azimli bir kişiliği varmış,gördüğü her başlığa sorununu yazmış ,illa çözüm bulacaksınız kurtuluş yokkkk.:thumbup:

mahsunbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:DHelal olsun vallahi :) arkadaşın inatçı,azimli bir kişiliği varmış,gördüğü her başlığa sorununu yazmış ,illa çözüm bulacaksınız kurtuluş yokkkk.:thumbup:
aktivasyon yanlış apıyorsundur tüm activasyonları kurcalama sağlam bir tane kur. Ama güncellemeleri kapatman lazım. bendede oluyordu öyle çözdüm:thumbup:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bana 4.7 verdi :S nasıl bı puan acaba ii mi kotu mu??
ne iyi ne kötü ama şunu göz önünde bulundurmak gerekiyor windows bu derecelendirmeyi yaparken en az puan alan değeri kullanıyor o yüzden iyi ya da kötü demek yanlış olur :) misal icore7 960 gibi yüksek bir işlemcin vardır ama oyunlarla haşır neşir değilsindir ekran kartın o/b ya da ati 1950 gibi orta düzey bir karttır bu düşük puan aldığı için puanı belirleyecek olan parçalar bunlar oluyor o yüzden iyi ya da kötü demek yanlış olur :)

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Ekran kartının düşük olması sebebi ile 2,7 :blushing:

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ben derecelendirme yap dediğimde biraz yapıyo bişeyler, sonra açık mavi bi ekran kalıyo ekranda, bu normal mi ?

Cancan2154

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saçma ya ortalama almalıydı en aza bakınca biraz paranoyak gibi oluyor :(

tamas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim sistemde ekran kartımın xp driverını yükledigimde 1.0 puan veriyor ancak çözünürlügüm standart 1280x800 ve oyunlarda kasma yok.ancak vista driverını kurdugum zaman puan 3.0 ancak çözünürlügüm 1024 e düşüyor ve oyunlar feci kasıyor.bu durum nedir :biggrin:

twilight9

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kısmet olursa yarın yükleyeceğim.:thumbup1:
Bakalım bana kaç verecek.:tongue: Kesin yine sınıfta kalacağız...:thumbdown::D:biggrin:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
xl02zt.png

Sabit disk performansını saymassak epey yüksek bir puan.

En iyi kim almış?