Şehzade~
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Peki performansı nasıl arttırabiliriz?
Sistem puanını arttırman için donanımı yükseltmelisin. Ama CCleaner,Tuneup, Advanced System Care gibi programları kullanarak kayıt defterini vb. yerleri temizleterek bilgisayarının rahatlamasını sağlarsın.Peki performansı nasıl arttırabiliriz?
Advanced system care tavsiyemdir.Sistem puanını arttırman için donanımı yükseltmelisin. Ama CCleaner,Tuneup, Advanced System Care gibi programları kullanarak kayıt defterini vb. yerleri temizleterek bilgisayarının rahatlamasını sağlarsın.
Ben söyledim kafasına uyanı kursunAdvanced system care tavsiyemdir.
AynenBen söyledim kafasına uyanı kursun![]()
Paralı sürümü 995 dolar yuhwin7 sistem puanı işine çok takılmayın. neye göre derecelendirme yaptığı belli değil. bu işlere önem veriyorsanız pcmark gibi yazılımlar kullanın. sisteminizi test edip puan verir.
http://www.pcmark.com/benchmarks/pcmark7/
995 dolar :thumbdown:win7 sistem puanı işine çok takılmayın. neye göre derecelendirme yaptığı belli değil. bu işlere önem veriyorsanız pcmark gibi yazılımlar kullanın. sisteminizi test edip puan verir.
http://www.pcmark.com/benchmarks/pcmark7/
sdn gibi siteler donanım incelerken kullanıyor. google da ararsan bulursun birşeyler.Paralı sürümü 995 dolar yuhNe gibi faydası varki o kadar uçuk.
bu puanlamayı neye göre yapıyor halen anlamadım.arkadaşımda intel i3 işlemci var.5.1 gibi bir şey veriyor.bende intel quadcore işlemci 7.3 filan veriyor.biri mantıklı acıklamasını yapsın.
buda benim makina;
![]()
işlemcim i5 2500k 3,3 o/c li @4,2//remler 8gb ddr3 hyperx 1600mhz//radeon hd7850 oc edition 2gb//team s3 120 gb ssd..
--- Mesaj Güncellendi ---
şöyle bi baktım da (yanlış anlaşılmasın lütfen) forumda galiba benden daha üst puan alan yok..ee o halde rekor bende o zaman:clap: (taa ki biri egale edene kadar:mrgreen![]()
Ben sadece hard diskten 5.4 aldım gerisi 7.9. Pcyi yeni aldım casper'dan![]()
Casperin hangi modeli 7.9 veriorki? ekran kartı,işlemci ve ramlerin moddellerini yazabılırmısın? merak ettim doğrusu
emin ol yazardım ama mobilden giriyorum ama yazarım pcden girince. tabi site sağlam kalırsa![]()