Windows 7 "Sistem derecelendirilmesi kullanılabilir değil" sorunu

winniex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar...

Windows 7 kullanıcısıyım.512 mb ram im vardı.Yaklaşık 1 hafta önce 1 gb kingston ram aldım ve 1.5 gb ram ile kullanmaya başladım rami taktım kısa bir süre sonra sistem derecelendirmesini çalıştırdım 2.9 iken 3.0 a çıkmıştı.Az önce forumda dolaşırken "Win 7 sisteminize kaç puan verdi?" konusunu gördüm ve konuya bende yorum yapayım dedim ve derecelendirmeye girdiğimde "Sistem derecelendirilmesi kullanılabilir değil" yazısını gördüm.Yeniden puan vermesi için derecelendirmeyi çalıştırdım ancak sorun yine devam etti.Acaba yeni aldığım ram yüzünden mi bu sorunu yaşıyorum?Yardım ederseniz sevinirim...

Teşekkürler...

Ekran Alıntım:

ekranalntst.jpg

sere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de var. Win 7 çıktı çıkalı ilk kullandığım günden beri ben bu derecelendirmeyi kullanamayorum. Bana da aynı hatayı veriyor.... Her halde ekran kartı dşük biraz nvidia fx 5500 256 mb 128 bit.... Vista driver'ı ile idare ediyorusz...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sistem driverlarından biri bulunmayınca sistem derecelendirme çalışmıyor genellikle. Öncelikle tüm driverlarınızın yüklü olduğuna emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatıp yeniden çalıştırın.

winniex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarı yeniden başlatmayı akıl edememiştim.Gece yatarken kapattım sabah açtığımda sistem derecelendirmesi alınıyor yazdı ve 3.0 verdi...

Herşey için çok teşekkürler...