Windows 7 Simge Paketi

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Hadi bakalım bu günlerde herkesi sardı bir Windows 7 furyası :D
Ben de internette rastladığım Windows 7 Simge paketini sizinle paylaşayım herkesten farklı olan işletim sisteminiz daha da farklı olsun :D

İNDİR

Windows_7_1_Folders_final_no_2_by_gandiusz.jpg

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Evet bence tutar bu başlık..:)

teşekkürler...

cambaz_4387

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xp'miz windows 7'leşsin bakalım, teşekkürler.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
kuruyorum ben
Edit^^:
bune ya *.exe diilmiydi bu nası olcak ?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
exe değil istediğin simgeye tıklayıp özelleştit deyip simge değiştirden istediğin simgeyi seçeceksin

erkin58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"azmr" arkadaşım bu kurulum dosyası değildir. Bunların her biri ".ico" dosyasıdır. Sen simgesini değiştirmek istediğin klasöre sağ tıklayıp, özelliklerden özelleştire gelince simge değiştir butonunu göreceksin. burdan da indirdiğin simgelerin klasörünü seçtikten uygulamak istediğin simgeyi seçeceksin.

Ayrıca "Elbruz46" arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunarım.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
tmm cnm utandırmayın insanı zaten buraya bakmadanda çözdüm o kadar cahül değilim allaha şükür

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bunlar Windows 7 simgesi değil arkadaşlar, ikonlara bakarsanız Apple Mac os işletim sisteminin simgeleri olduğunu göreceksiniz. Safari'nin ikonu, apple dock bar simgesi v.b Hatta Cetvel, kalem ve fırça Apple'ın A'sı şeklinde dizilmiş :)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Bunlar Windows 7 simgesi değil arkadaşlar, ikonlara bakarsanız Apple Mac os işletim sisteminin simgeleri olduğunu göreceksiniz. Safari'nin ikonu, apple dock bar simgesi v.b Hatta Cetvel, kalem ve fırça Apple'ın A'sı şeklinde dizilmiş :)

hani ya apple a benzer bişey görmedim
dikkat et arkadaşım indir bak ben gördüm windows icon bunlar

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hani ya apple a benzer bişey görmedim
dikkat et arkadaşım indir bak ben gördüm windows icon bunlar

17063096yx8.jpg

Bu resimde ki iconlar apple macos işletim sisteminin iconları, yukardaki ile karşılaştırırsan aynıları olduklarını göreceksin. Bunlar Windows7 simgeleri değil. W7 Betasını kurdum biliyorum ;)

Bak Safari web tarayıcının iconları gün gibi ortada, Apple'ın Elma resmini arıyorsan o yok, benim dediğim iconlarda ki Cetvel + Kalem + Fırça üst üste konularak A harfine benzetmişler ;)

touched

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler dostum ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Microsoft Windowsun En Son Görsel Kısmını Tasarlar.
Daha Beta Aşamasına Bile Gelmemiş Olan Bi Yazılımın En Son Tasarlanan Kısmını Şimdiden Forma Düşmesini Garipsedim.
Kaynak Gösterirsen Beni Mutlu Edersin

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18

ben de ilk bakışımdan itibaren Win 7 olmadığını ve Safari vs iconlarını görerek de MAC olduğunu düşünenlerdenim.
-ki öyle :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ben de ilk bakışımdan itibaren Win 7 olmadığını ve Safari vs iconlarını görerek de MAC olduğunu düşünenlerdenim.
-ki öyle :D
ne istiyosunuz MAC dan ya :D zavallı geçen gün zaten bi sopa yedi :D:D komik video bölümüne açmıştım pc mac kapşması die :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hiç beğenmedim bu simgeleri.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Doğru arkadaş indirmeden resimlerde belli zaten ben yüklemem zaten bunu vista simgeleri bile daha güzel valla.

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
bu simgelerin ulu yüce microsoftun resmi simge paketleri olmadığı herhalinden belli son kullanıcılar tarafından yapılmış simgeler biraz apple biraz kde biraz gnome simgelerinden arak var :D ama olsun hep linuxcular mı arak yapacak

crazy1978

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 simgeleri değil bunlar daha önce windows 7 beta kullandım içinde böle iconlar yoktu windows 7 de iconlar vistaya benziyor hatta görünüm olarak vistadan da bir farkı yok sayılır sadece ufak tefek farklar var o kadar

emeğin için teşekkürler ne olursa olsun güzel iconlar ellerine sağlık