Windows 7 RTM'yi 90 Gün Ücretsiz Kullanın

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Çıkış adayı sürümü kaçıranlara son Microsoft kıyağı: 90 günlük ücretsiz Windows 7 Enterprise kullanımı için gerekli bağlantı burada.

Ağustos ayında sona eren Windows 7 RC sürümü resmi indirme sürecinin ardından, Microsoft'un yeni nesil işletim sistemini denemek isteyenlere yeni bir kapı açıldı. Üstelik bu sefer çıkış adayı değil, raflarda yerini alacak olan RTM sürümü üç ay boyunca ücretsiz kullanmak mümkün.
32 bit ve 64 bit sürümlerin bulunduğu 90 günlük deneme programında, ne yazık ki dil seçenekleri arasında Türkçe yer almıyor. Windows 7 Enterprise 90 günlük sürümü kurduktan sonra 10 gün içerisinde aktif etmeniz gerekiyor. 31 Mart 2010'a kadar açık kalacak olan indirmede sayı sınırlaması olduğu için, elinizi çabuk tutmanızda fayda var.
:: Uygun işlemci ve dil seçeneklerine göre 90 günlük Windows 7 RTM sürümü indirmek için tıklayın.
windows7-walllock1251855701.jpg
:: Windows 7'nin 90 günlük programına katılacak mısınız?
Bilgi İçin : Microsoft
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Win 7 RTM indiremedim. Yardımcı olur musunuz. İlk sayfada 64bit ing işletim sistemini seçtim, 2. sayfada kimlik, eposta ve win7 hakkında bölümlerin doldurulmasından sonra ilerledim ve idiremedim.

--------------------

Sorun çözüldü. Student yerine developer seçtim :) öğrenciye win7 yok mu şimci..

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nasıl yapacağız bende beceremedim.

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Dilinizi seçtikten sonra microsoft hesabınızla giriş yapınız ve gerekli kutuları doldurduktan sonra sizi bir sayfaya yönlendiriyo ordan pop-up çıkıyo ve indiriyorsunuz.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sabah olsun indirip deneyeceğim.bakalım güzel bir şey mi :)?

atestopu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bulamadım. ayrıca kaç saatte iniyor ve vista u.mate üzerine kuruluyormu? şu anda ult.mate vista var,sp 1 ve 2,yi bir günde indirdim.
yardımcı olabilirmisiniz?