Windows 7 Rtm Haziran Sonu..!

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
June 30th will be the date the code for windows 7 will be signed off and released to manufacturing. This news comes from one of Microsoft's very close partners and we here at Win7Vista are the first to provide it to you. Attached below is a graphic direct from this partner (with some modifications so we don't reveal the source, as this is obviously very confidential information). This graphic also reveals that Windows 7 will enter a code frozen RTM escrow on June 7th.

You may notice it lists the RC date as April 23. This is in fact the day the code for RC was signed off, 2 days later than it was built. We have no way of telling you the exact date the RTM willl be built, but we expect it to be 1-2 days before the sign off date of June 30. This date comes as no surprise as Microsoft tends to have a habit of signing off RTMs on the last day of the month.

Here at Win7Vista we will do our best to be the first to provide you the RTM as soon as we have our hands on it.

rtmtimeline.png

Çok güvenilir bi testır kendisi bilenen biri kısaca ozetlemek gerekirse 7 si gibi rtm escrow 30 undan bi kaç gün oncesinde rtm final imzalanacağını soylemiş kesin bi bilgi sayılır benmim güvendiğim adamların başında....

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ne bu ya . ne Resimden nede Dediğinden Bişey Anladım. Biraz Daha Genişletsen diyordum

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
7137 kurayım mı kurmayayım mı dıyordum :) Kurayım o zaman ondan sonra da direk RTM ye geçiş yaparız. Forumda pek fark diyorlar ama. Aynı şeyi 7100 ve 7127 içinde demişlerdi. Çok şey fark etti benim bilgisayarımda.

Edit: Bu arada 7157 falan deniyordu. Bi anlamı kalmayacak sanırım onun artık.. Zaten 7137 yeni sızdı. 2 hafta bulur en az 7157 nin gelmesi ki. Bir 2 hafta daha bekleyip direk RTM kurulabilir.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Daha 1 ay var..:D

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
7137 kurayım mı kurmayayım mı dıyordum :) Kurayım o zaman ondan sonra da direk RTM ye geçiş yaparız. Forumda pek fark diyorlar ama. Aynı şeyi 7100 ve 7127 içinde demişlerdi. Çok şey fark etti benim bilgisayarımda.

Edit: Bu arada 7157 falan deniyordu. Bi anlamı kalmayacak sanırım onun artık.. Zaten 7137 yeni sızdı. 2 hafta bulur en az 7157 nin gelmesi ki. Bir 2 hafta daha bekleyip direk RTM kurulabilir.

çoğu arkadaş kaputun altına altına pek bakmayı bilmediği için kaynaklanıyo tabiki 7137 de fark var ozellikle ram kullanımı ve disk yonetimi daha iyi..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
çoğu arkadaş kaputun altına altına pek bakmayı bilmediği için kaynaklanıyo tabiki 7137 de fark var ozellikle ram kullanımı ve disk yonetimi daha iyi..

Çok emin konuşuyosun arkadaşım denedinmi acaba...:cool:

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bence windows 7 2010 da çıkıcak boşa acele ediyorsunuz.