Windows 7 RC (Release Candidate) Kurulumu

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Forumda Windows 7 konusu gördükce hay sizin windows 7nize diyorum daha çoğu kişi vistaya geçmedi değil 7'ye

qwerty1_1_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen üslubunuza dikkat ederek konuşun. burası bir bilgi paylaşım platformu. eğer siz windows 7 ilginizi çekmiyorsa cevap yazmak zorunda değilsiniz hatta bu foruma girmek zorunda bile değilsiniz..

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
teşekkürler , güzel anlatım olmuş ;)

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Forumda Windows 7 konusu gördükce hay sizin windows 7nize diyorum daha çoğu kişi vistaya geçmedi değil 7'ye
arkadaşım hala XP kullanan varsa bu onların sorunu. Ayrıca üstat'ın dediği gibi üsluba dikkat. Bak doçentsin senin daha iyi anlaman lazım. nesi var ki Win 7'nin insanlar sadece teknoloji meraklısı.Yenilikleri izliyor ve herkesten önce denemek istiyorlar. Zaten sıradan kullanıcının 7 ile alakası bile olmaz ona bilgisayar olsun yeter. Bizim gibi PcKolikler için bu açılan başlıklar o yüzden ellerine emeğine sağlık üstat kardeş gayet açık olmuş paylaşımın

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar benim etkilendiğim kadarını söylüyeyim.yani ertık biraz gerçekçi olalım şu işletim sistemi aynı mario oyunlarına benziyor.evet doğru hepimizin vazgeçemeyeceği bir oyun ama devir 3D devri yani ister istemez geçmemiz lazım .Yani kısaca xp mario oyunu gibi bi win 7 ye baktığınızda 3D farkını görüyorsunuz .Artık marioyu bırakıp gerçeğe yakın oyunlara[yani işletim sistemine:)] dönün bence........Haksızsam söyleyin .:::::::::

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar benim etkilendiğim kadarını söylüyeyim.yani ertık biraz gerçekçi olalım şu işletim sistemi aynı mario oyunlarına benziyor.evet doğru hepimizin vazgeçemeyeceği bir oyun ama devir 3D devri yani ister istemez geçmemiz lazım .Yani kısaca xp mario oyunu gibi bi win 7 ye baktığınızda 3D farkını görüyorsunuz .Artık marioyu bırakıp gerçeğe yakın oyunlara[yani işletim sistemine:)] dönün bence........Haksızsam söyleyin .:::::::::
haklısın:icon_:

mhmmtkcr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 7 dvd ye çektim boot ayarlarınıda dvd den başlasın dedim ama kuruluma geçmiyor denen acaba??

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
64 bit olanını bugün yükledim.gerçekten harika şimdili..özellikle ie8 çok hızlı çalışıyor.vistada ie8 tab açmak için 3 saniye bekliyordum.ama win7 rc1 de ie8 de tab açmak 1 saniye bile sürmüyor..tak açıyor..tabi kaspersky kurunca buda hantallaşmaz inşallah

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Kurulumda kaç kere yeniden başlatıyoruz acaba 52174 mu? :D

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
hafız benim anlamadığım bu windows 7 nihai versiyon mu bi de win 7 nin vista gibi home, ultimate, basic gibi değişik versiyonları var mı ? (soru abest olabilir çünkü bu konu da fransızım :D )

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
windows 7 dvd ye çektim boot ayarlarınıda dvd den başlasın dedim ama kuruluma geçmiyor denen acaba??

Aynı sorun bende de var,hatta vista kurulu pclerin çoğunada xpyi tanıtamıyorduk.Onu nlite ile sata driver gömerek hallettik ama w7 için ne yapacağız hiçbir fikrim yok.Çünkü nlite ile olmadı.Xp yi açıp onun üzerinden başka sürücüye kurayım dedim yine olmadı koymadı:D

Bu msden indirdiğimiz direkt bootable değil mi arkadaşlar?Değilse nasıl yapacağız bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Şimdiden teşekkürler...:helpsmilie:

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
İndiridiğiniz ISO uzantılı dosyaya dokunmadan DVDye yazdırın...
ISO uzantılı dosyayı rarla v.s. ile kurcalamayın...

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Aynı sorun bende de var,hatta vista kurulu pclerin çoğunada xpyi tanıtamıyorduk.Onu nlite ile sata driver gömerek hallettik ama w7 için ne yapacağız hiçbir fikrim yok.Çünkü nlite ile olmadı.Xp yi açıp onun üzerinden başka sürücüye kurayım dedim yine olmadı koymadı:D

Bu msden indirdiğimiz direkt bootable değil mi arkadaşlar?Değilse nasıl yapacağız bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Şimdiden teşekkürler...:helpsmilie:

Arkadaşlar çözüldü.İndirdiğiniz 2+gb lık dosyayı Nerodan DVD(iso) seçeneği ile yazdırın.Hem bootable oluyor hemde çıkartılmış oluyo zaten.Yani direkt yazdırmayın.Nerodan kalıp yazdır şeklinde yazdır o otomatik çıkartıp yazıyor...:sweatdrop:

08mahir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dvd writer ve usb belleği olmayan biri olarak bu windows 7 yi nasıl kurarım bi yardımcı olsanız...Çünkü indirdiğim dosyayı açamıyorum...

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bunun turkce yaması lazım yardımcı olun sıstemı kurdukta ıncılızce yardımcı olursanız emnun olurum

wholousee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Du bakalım bi kac tanımlanamayan aygıtım kaldı onları da bugun halledersem bi iki modifiyeyle W7 ye transfer olucam uzun süre..

uygur1221

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben dünden beri (win 7 rc) indiriyorum tam %100 indi derken birşey oldu ama anlayamadım yeniden sıfırdan tekrar indiriyorum şimdi ama yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ne yapmam gerek yada bunu flash getle indirmenin bir yolu varmı???