qwerty1_1_
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
edit...
arkadaşım hala XP kullanan varsa bu onların sorunu. Ayrıca üstat'ın dediği gibi üsluba dikkat. Bak doçentsin senin daha iyi anlaman lazım. nesi var ki Win 7'nin insanlar sadece teknoloji meraklısı.Yenilikleri izliyor ve herkesten önce denemek istiyorlar. Zaten sıradan kullanıcının 7 ile alakası bile olmaz ona bilgisayar olsun yeter. Bizim gibi PcKolikler için bu açılan başlıklar o yüzden ellerine emeğine sağlık üstat kardeş gayet açık olmuş paylaşımınForumda Windows 7 konusu gördükce hay sizin windows 7nize diyorum daha çoğu kişi vistaya geçmedi değil 7'ye
haklısın:icon_:arkadaşlar benim etkilendiğim kadarını söylüyeyim.yani ertık biraz gerçekçi olalım şu işletim sistemi aynı mario oyunlarına benziyor.evet doğru hepimizin vazgeçemeyeceği bir oyun ama devir 3D devri yani ister istemez geçmemiz lazım .Yani kısaca xp mario oyunu gibi bi win 7 ye baktığınızda 3D farkını görüyorsunuz .Artık marioyu bırakıp gerçeğe yakın oyunlara[yani işletim sistemine] dönün bence........Haksızsam söyleyin .:::::::::
Forumda Windows 7 konusu gördükce hay sizin windows 7nize diyorum daha çoğu kişi vistaya geçmedi değil 7'ye
windows 7 dvd ye çektim boot ayarlarınıda dvd den başlasın dedim ama kuruluma geçmiyor denen acaba??
Aynı sorun bende de var,hatta vista kurulu pclerin çoğunada xpyi tanıtamıyorduk.Onu nlite ile sata driver gömerek hallettik ama w7 için ne yapacağız hiçbir fikrim yok.Çünkü nlite ile olmadı.Xp yi açıp onun üzerinden başka sürücüye kurayım dedim yine olmadı koymadı![]()
Bu msden indirdiğimiz direkt bootable değil mi arkadaşlar?Değilse nasıl yapacağız bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Şimdiden teşekkürler...:helpsmilie: