Arkadaşlar şu günlerde Microsoft korsan Windows 7 lere darbeyi vurdu![]()
Verdiğin linkler hızlı değil.... Benimkiler 500 kadar çıktı. Vlite ile ekleriz dil paketini problem yok....Senin verdiğinin Almanca olanı mı!! Yaw ALMİ burası almanya mı ?:tt2:
Sistemi kuruyorsun. Key ile etkinleştirme yapıyorsun, bir iki deneme yaptıktan sonra kabul etmiyor malum... Telefonla etkinleştirme seçeneğini seçiyorsun ve direk Microsoft'un ücretsiz hattını arıyorsun... O seni yönlendiriyor zaten. Artık orjinal oluyor... Ama ömrü ne kadar bilinmez...:clap:Arkadaşlar beni hala yakalamadı microsoftama bu seçenekte el altında bulunsun dimi paylaşım için teşekkürler.. telle key yapmayıda anlatırsanız dadından yenmez
)
Arkadaşlar beni hala yakalamadı microsoftama bu seçenekte el altında bulunsun dimi paylaşım için teşekkürler.. telle key yapmayıda anlatırsanız dadından yenmez
)
ALMİ sistemine bu sürümü kuran kişiler şaşırabilirler... Deneme sürersi 3 gün... Hatırlatmakta yarar var diye düşündüm.. Gidin orjinal alın arkadaşlar...:thumbup1:Keyi bulacaksın internetten.Kabul etmezse telefon seçeneği verecek.Arayacaksın servisi o sana söyleyecek gerekli olanları.Ama keyi ben veremem....
Sıra sanada gelecek... Acele etme:tt2:windows 7 bu darbeyi yaptı mı yoksa yapacak mı. bana hiçbir şey olmadı da. takır takır çalışıyor ultimate win7.
Geçen gün windows 7 pro türkçe oem sürümünü yükledim driverlerin çoğunu tanımadı yüklemedi 10-15 tane key denedim kabul etmedi arkadaşın dediği gibi aktivasyon süresi 3 gün birazda yavaş geldi bana geri windows 7 ultimate oem sürümünü yükledim ultimate daha iyi driver problemi yok aktivasyon işinide hallettim.
32 bit; http://download.microsoft.com/downl...8430-A67417AA88CD/Windows6.1-KB971033-x86.MSUwindows 7 bu darbeyi yaptı mı yoksa yapacak mı. bana hiçbir şey olmadı da. takır takır çalışıyor ultimate win7.
Türkçe imiş zaten.Ve benden alıntını sil içinde crack olduğu için paylaşım illegale girdi....abi Allah Senden Razı Olsun Nediyim Dil Paketini Nerden Bulcaz.:clap:
Oley !! Windows 7 Olcak Hemde Orjinal:clap:
---------- saat 17:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:15 eklenmişti ----------
Abi Bi Arkadaş 3 Gün Süresi Var Dedi Doğrumu Öleyse İndirmeyelim Boşuboşuna YAW 3 Gün İçin
E Almanca Diyolar İndirmedim İndiriyim mi Yani ?Türkçe imiş zaten.Ve benden alıntını sil içinde crack olduğu için paylaşım illegale girdi....
E Almanca Diyolar İndirmedim İndiriyim mi Yani ?
![]()
Wat güncellemesini yüklemiş olmama rağmen, en ufak lisans sıkıntısı yaşamadım.
Kısaca bios mod yöntemini bulanın eli öpülmeli.:clover:
Ancak yine de arşiv için indirelim bunu da. Teşekkürler.:thumbup1:
![]()
Wat güncellemesini yüklemiş olmama rağmen, en ufak lisans sıkıntısı yaşamadım.
Kısaca bios mod yöntemini bulanın eli öpülmeli.:clover:
Ancak yine de arşiv için indirelim bunu da. Teşekkürler.:thumbup1:
bios mod nedir arkadaşlar anlatın hele bizde öğrenelim dimi![]()